Bespaar u zelf moeite en werk om persberichten te plaatsen op diverse websites. Plaats een betaalde persbericht en uw persbericht krijgt extra aandacht en een prominente link naar uw persbericht. Voeg een link toe aan uw persbericht en verstuur deze slechts 1 maal op emea.nl. Uw persbericht of link wordt automatisch doorgeplaatst op diverse websites binnen en buiten het EMEA netwerk. Bovendien krijgt uw bericht of link extra aandacht en kan soms weken op (afhankelijk van de aantallen ingestuurde “Persberichten”) een prominente plaats krijgen op de diverse pagina’s van onze website of onze partner websites.

Vele websites nemen persberichten over van emea.nl en publiceren deze op de eigen sites via de aangeboden RSS feed. Meestal binnen een uur verschijnt het bericht op andere websites en wordt al snel opgepikt door zoek machines en door Google nieuws. Dit in tegenstelling tot gratis persberichten waar het niet mogelijk is een link naar uw website op te nemen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om tag (sleutelwoorden) toe te voegen en mist men de extra aandacht en publiciteit.

Voor het versturen van betaalde persberichten vind u in dit artikel meer informatie: Verstuur een premium persbericht voor nog meer publiciteit

Verstuur nu een betaalde persbericht: Verstuur Premium Persbericht

Het is natuurlijk ook mogelijk een gratis persbericht te versturen, het nadeel is dat het niet mogelijk is een link naar uw website op te nemen in het bericht.

Voor meer informatie over het plaatsen van persberichten kunt u dit artikel raadplegen: Persbericht plaatsen

Premium Persbericht versturen
Verstuur een "Premium Persbericht" via emea.nl met een link naar uw website. U kunt ook tags toevoegen aan uw persbericht. Een Premium persbericht is niet gebonden aan een maximum aantal berichten per dag en uw bericht wordt direct gepubliceerd op de website van emea.nl. Daarnaast is er gedurende een of meer dagen een link naar uw persbericht op de voorpagina en alle overige pagina’s op onze persberichten website. Uw persbericht wordt doorgaans binnen enkele uren opgepikt door diverse nieuws websites en Google.

U krijgt een "Do Follow" link en er is geen controle op spam (spammers betalen niet vaak) en er is geen dagelijks limiet.

Verstuur nu een "Premium Persbericht".