Op woensdag 13 april neemt Creon Rolluiken en Creon Kozijnen deel aan de Fenexpo beurs te Gorinchem. Gedurende deze drie daagse beurs zullen wij op de woensdag middag van 14:00 tot 18:00 onze rolluiken en kunststof kozijnen aan het publiek presenteren. U kunt ons vinden op de stand van Busynet.

Dit is voor u een ideale mogelijkheid om kennis te maken met onze producten. Zeker met de zomer op komst een ideale moment om na te denken over rolluiken. Met de rolluiken weert u de zon waardoor de temperatuur in uw huis aangenaam blijft.

De lente / zomer is ook een periode waarin veel verbouwingen plaatsvinden. Mogelijk komt u voor een vraagstuk te staan waarin rolluiken of kunststof kozijnen voorkomen. Bij Creon bent u dan aan het juiste adres. U kunt online bestellen en dat tegen de laagste prijzen.

Naast dat u alle informatie op onze web-shop kunt vinden, kunt u de producten nu ook in het echt bekijken. Graag willen we u woensdag 13 april van 14:00 tot 18:00 uitnodigen om een kijkje te nemen op de stand van Busynet.

Bij bezoek aan onze stand zullen we u tevens informeren over de speciale beursactie. Mis dit niet!

Website: http://www.creon-rolluiken.nl

Bron: EMEA Persberichten