In de meest zuidwestelijke hoek van Frankrijk ligt Biarritz, een mondaine en fameuze badplaats met niets dan highlights: van de uitgestrekte stranden tot aan Le rocher de la Vierge (de rots van de Maagd Maria). Van het paleis van keizerin Eugénie tot aan Musee de la Mer. En van het Chocolademuseum tot aan het Musee Historique de Biarritz. Bovendien zijn de Pyreneeën en de prachtige plaatsen San Sebastian en St. Jean de Lux (een fraaie oude badplaats) makkelijk te bereiken.

Winkelen doe je in Biarritz op chique. Op de Avenue Edouard VII vind je verschillende designershops. En natuurlijk kunnen de surfers onder ons ook alles vinden, van fashion tot de mooiste surfboards.
De nabijheid van de zee en Spanje zorgen voor een mooie Mediterrane mix in de keuken. En dat proef je overal, in eenvoudige eettentjes tot in luxe Michelinsterren-restaurants. Stap daarna in het nachtleven, dat zich voornamelijk afspeelt op de Avenue Edouard VII waar o.a. Le Copacabana, de beroemdste nachtclub van Biarritz, vele bezoekers trekt.

Boek nu je vlucht via transavia.com naar Biarritz, vanaf maar 71 euro per enkele reis! Ook kun je via transavia.com een auto huren (tot en met 31 maart 2010 met 50 euro extra korting op het huurbedrag!) of een hotel boeken.

transavia.com Wat doe je hier nog?

Website: http://www.transavia.com