Persbericht

Erg veel sporters hebben last van blessures. Bijna elke fanatieke sporter krijgt zo nu en dan met blessures te maken. Sommige blessures stellen weinig voor, en herstellen eigenlijk vanzelf, maar andere blessures hebben direct aandacht nodig, anders kan de sport carriere in het geding komen.

Blessures.info is een nieuwe website die over de meest voorkomende sportblessures uitgebreide informatie biedt. Met deze informatie kunnen sporters snel vaststellen welke blessure ze hebben. De informatie is opgedeeld per lichaamsdeel. Zo worden voetblessures, beenblessures, knieblessures, etc. afzonderlijk gerubriceerd en behandeld.

Blessures die o.a. behandeld worden zijn veel voorkomende blessures als de tenneiselleboog, hielspoor en de kruisbandblessure, maar ook minder voorkomende klachten als de speerwerperselleboog, ganglion e.d. worden behandeld.

Ook wordt ingegaan op de behandeling van elke blessure. Veel behandelmethodes komen vaak terug, zoals de combinatie koelen, rust, compressie, hooghouden, maar ook fysiotherapie, shockwave helpen vaak.
Zie voor meer informatie de website: www.blessures.info.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform