Persbericht

Naast geluidhinder zorgt stankhinder voor de meeste milieuklachten. Vieze geurtjes zijn niet prettig, maar kunnen ook zorgen voor een negatief beeld over een bedrijf. Als horecaondernemer wil je dat natuurlijk niet! Je wilt dat je gasten in een prettige omgeving verblijven, maar ook dat buren en passanten geen last hebben van de afzuiglucht uit uw horecabedrijf. Om stankoverlast 100% te voorkomen, introduceert Arco Luchttechniek B.V. een nieuwe, innovatieve oplossing: Arco Revolution-Air! Dit unieke, revolutionaire systeem reinigt geruisloos alle afzuiglucht. Wat overblijft is 100% gezuiverde lucht.

Onderzoek

Arco Luchttechniek heeft een onafhankelijk onderzoek (Field Research*) laten uitvoeren bij winkels en woningen in de directe omgeving van ‘The Seafood Bar’ aan de Van Baerlestraat 5 te Amsterdam. In deze horecagelegenheid, waar voornamelijk vis wordt gegrild en gebakken, is onlangs een nieuw Revolution-Air® luchtventilatiesysteem geïnstalleerd. Doel van het onderzoek: het vaststellen van de geuroverlast voor de directe buren, zowel winkels als bewoners.

Conclusie:

Uit het onderzoek blijkt dat de Revolution-Air® van Arco Luchttechniek alle afzuiglucht van ‘The Seafood Bar’ reinigt. Er is totaal geen sprake van geuroverlast voor de directe buren van deze horecagelegenheid in hartje Amsterdam. Arco Revolution-Air maakt waar wat het belooft: het haalt 100% vervuiling uit afzuiglucht!

Arco Revolution- Air® maakt gebruik van bestaande afvoerkanalen, waardoor ontsierende afvoerbuizen aan de gevel tot het verleden behoren. Het is een betaalbare oplossing voor zowel grote als kleine ruimten. Bovendien is Arco Revolution-Air een duurzaam systeem waardoor het valt onder de EIA-regeling (Energie-InvesteringsAftrek).

U kunt het onderzoek hier bekijken en downloaden: http://www.arcoluchttechniek.nl/wp-content/uploads/2013/01/Marktonderzoek-Arco-Luchttechniek.pdf

 

Arco Revolution-Air biedt alleen maar voordelen:

- geen vieze afzuiglucht meer

- geruisloos

- geen ontsierende afvoerkanalen aan de gevel

- modulair systeem dat vrijwel overal kan worden geïnstalleerd, zowel binnen als buiten

- integratie in bestaande kanaalsystemen

- voordeliger en zeker schoner dan bestaande systemen

- bespaart energiekosten: 90% terugwinning van de warmte uit de afzuiglucht (optioneel)

- belastingvoordeel door Energie-investeringsaftrek (EIA)

- korte terugverdientijd

- 3 jaar garantie

 

Arco Revolution-Air: een revolutie in gezuiverde lucht!

 

Meer informatie:

Arco Luchttechniek B.V., De Veken 2a, 1716 KE Opmeer
T: 0226 – 35 37 44, E: [email protected] I: www.arcoluchttechniek.nl

Dit buurtonderzoek is uitgevoerd door Gravisie B.V. bij bedrijven en bewoners d.m.v. een schriftelijke enquête.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform