Op 2 september 2011 heeft de CCMA de nieuwe contact center manager van het jaar bekend gemaakt. Deze prestigieuze prijs die voor de 12e keer werd uitgereikt ging naar Daniëlle Morf van SNT Nederland B.V. De ideale manager is iemand die klanten en medewerkers prioriteit geeft, verbetersuggesties van klanten en medewerkers in de praktijk introduceert en kwaliteit prevaleert boven inspanning. De winnaar is ook iemand met een duidelijke visie, die bruggen kan slaan tussen commercie, IT en HR.

De jury, bestaand uit Hirschel Hessel (Quality Support en voorzitter), Simone van den Berge (CCMA en De Alliantie), Marcel Paes (CCMA en Tsys), Soraya Zijl (UPC), Ruud Meijer (ATAG), Hans van der Plas (T-Mobile), Marion V. van den Brink (VDB) en Maxim Renders (BBP) koos na een selectie van 21 inzendingen voor de volgende genomineerden:
Daniëlle Morf (SNT Nederland B.V., Zoetermeer), Derk Jan Lange (Nuon, Leeuwarden), José van Offeren (ANWB, Den Haag), Larissa Bloemhard (Rabobank Den Haag e.o.), Lilian van den Oosterkamp (Nuon, Arnhem), Marlijne Barteling (Woonstad Rotterdam) en
Oscar van Lingen (Ministerie van Binnenlandse zaken, Den Haag).

De jury heeft in de maand augustus de genomineerden bezocht, met hun leidinggevende, medewerkers en teamleiders gesproken en op basis hiervan deze winnaar gekozen.

Over de CCMA
De rol en de missie van de CCMA was en is om als beroepsvereniging van de contact center managers in Nederland de functie van leidinggevende in contact centers steeds verder te professionaliseren. Als netwerkorganisatie ondersteunt de CCMA de leden in het uitoefenen van hun taak in de meest brede zin van het woord. Dit door het onder andere ontwikkelen van een kennisplatform, het faciliteren van concrete kennisoverdracht en door het met dit doel organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Meer informatie kunt u vinden op onze website – Vereniging CCMA – www.vccma.nl

Website: http://www.vccma.nl

Bron: EMEA Persberichten