Een unieke kans voor de rugby fan – tijdens de rugby wereldkampioenschappen in Nieuw Zeeland een taalcursus Engels combineren met intensieve rugby trainingen. ESL Taalreizen biedt nu cursussen Engels met deze optie aan voor beginners, gevorderden en aspirant professionele rugbyers. Zo kun je tijdens het WK de All Blacks in levende lijve op het veld zien, terwijl je je eigen spel verbetert en ook nog de taal oppikt.

Nieuw Zeeland bestaat uit twee grote eilanden, gelegen in de Grote Oceaan. De vliegtijd is doorgaans rond de 24 uur, met een overstap in de Verenigde Staten of Azië. Doordat het land aan de andere kant van de wereld ligt is het tijdsverschil er bijna een halve dag. Het klimaat is gematigd en over het algemeen vergelijkbaar het het onze, afgezien van het feit dat de seizoenen verwisseld zijn – omdat de eilanden op het zuidelijk halfrond liggen valt de zomer tijdens onze winter, en omgekeerd. Nieuw Zeeland heeft zoals bekent strenge importregels – de flora en fauna zijn uniek, en kunnen ernstig beschadigd raken door de introductie van buitenlandse soorten, iets dat in het verleden veelvuldig is voorgekomen.

Het Southern Lakes English College in Queenstown geeft de Engelse lessen voor deze cursus. Queenstown is een kleine stad gelegen in het bergachtige gebied ten noorden van het Wakatipumeer, op het Zuidereiland. De school is een internationaal erkend taleninstituut, en bevat ook de Queenstown Gym, waar deelnemers automatisch lid van worden. De rugby trainingen worden na de lessen aan het eind van de middag en avond gegeven. Trainingen worden gegeven door ervaren rugby coaches, en focussen op het verbeteren van de tactiek, techniek en wedstrijdprestaties.

ESL Taalreizen biedt taalcursussen aan in meer dan 160 buitenlandse steden in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus Spaans in Spanje volgen, maar ook in Argentinië of de Dominicaanse Republiek. De lessen worden gegeven door ervaren leraren aan internationaal erkende talenscholen. ESL Taalreizen is in 2010 bij de Language Travel Magazine Star Awards erkend als de beste taalreis organisatie van Europa.

Website: http://www.esl-taalreizen.com

Bron: EMEA Persberichten