Uit een onderzoek van LCDTVprijs.nl komt naar voren dat LCD televisies online stukken goedkoper zijn dan in de winkel. Gemiddeld gezien kan de consument online maarliefst 132,25 euro besparen op een LCD televisie. Zeker in deze tijden van economische crisis is een dergelijke kostenbesparing erg interessant.

Uit het onderzoek van vergelijkingssite LCDTVprijs.nl blijkt dat er een groot prijsverschil zit tussen LCD televisies online en in de winkel. LCDTVprijs.nl vergeleek de prijs van een elftal populaire toestellen online met de prijs van dezelfde toestellen in de gerenommeerde elektronicazaken Expert en BCC, en kwam tot de conclusie dat LCD televisies online gemiddeld 132,25 euro goedkoper zijn. En dat terwijl de verzendkosten hierbij al zijn meegerekend.

Een verschil van €132 is aanzienlijk, wat de consument zeker te denken zal geven. Waar kiest hij voor? In een ‘fysieke’ winkel kan de consument rekenen op klantvriendelijkheid en persoonlijke service. Online bestellen blijkt nu echter, behalve makkelijk en snel, veel goedkoper te zijn. Zeker nu Nederland in een economische crisis zit, zou dat laatste wel eens de doorslag kunnen geven.

LCD televisies zijn de laatste jaren flink in opkomst. Steeds meer mensen hebben of willen een dergelijke platte TV, waarbij zeer helder en scherp beeld gegarandeerd is. LCDTVprijs.nl is een vergelijkingssite, waarop dagelijks een overzicht wordt gegeven van de prijzen van bijna alle LCD-televisies die online te koop zijn. Dit onderzoek geeft aan dat het zeker de moeite loont om goed te vergelijken.

Het volledige onderzoek is te vinden op http://www.lcdtvprijs.nl/nieuws

Website: http://www.lcdtvprijs.nl