Kymco introduceert scherp geprijsde dirtbike

AMSTERDAM, 2013.0219 — Het laatste model van Kymco, de K-Pipe, is een nieuw ontworpen dirtbike die zowel de kenmerken lichtgewicht als zuinig mag dragen. Het chassis van de motor is speciaal voor dit model ontworpen en zorgt ervoor dat de bike een zeer sportieve en wendbare indruk maakt. Het is een motor die vooral het jongere publiek aan zal spreken. De K pipe zal €1799 gaan kosten en de motor heeft een verbruik van slechts 1 liter op ruim 40 kilometer. De K pipe is hiermee direct een geduchte concurrent binnen zijn klasse .

Waarom de Kymco K-Pipe?
Naast de enorm zuinige motor kun je als beginnende motorrijder met dit model, haar 105 kilogram en verlaagde zithoogte zeer eenvoudig instappen. De K-Pipe levert een vermogen van 6kW/ 8pk, en is vooral bedoeld voor stadsverkeer en binnenwegen. De motor van de K-Pipe is voorzien van een luchtgekoelde 124cc viertakt blok, heeft vier versnellingen en is voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen. Alle ingrediënten voor plezier, snelheid, wendbaarheid en natuurlijk de vertrouwde Kymco kwaliteit.

Wil je graag snel en eenvoudig van A naar B in de stad? Dan is de K-Pipe de ideale dirtbike voor jou. Wil je meer weten over Kymco en haar motorscooters? Bekijk het assortiment motorscooters dan op de website!