Zaandam, 2 oktober 2023 - We nodigen je uit om deel te nemen aan een spannende reis van co-creatie met Kreashon! Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden bedenken en een realiteit construeren die harmonieus aansluit bij de natuurlijke cycli van onze planeet. De toekomst is niet voorbestemd; het is wat we gezamenlijk ervan maken. Met jouw deelname hebben we de kracht om een betere toekomst voor allen vorm te geven. 🌎✨

In de hedendaagse wereld worden we geconfronteerd met complexe en urgente kwesties die onmiddellijke aandacht vereisen. Klimaatverandering, sociale ongelijkheid en economische instabiliteit zijn onderling verbonden uitdagingen die holistische oplossingen vereisen. Bij Kreashon zijn we toegewijd om deze problemen frontaal aan te pakken; bewustwording creëren is echter slechts de eerste stap.

Wat ons onderscheidt? We zijn niet zomaar een organisatie; we zijn eerder een levendige gemeenschap van veranderaars die verenigd zijn door onze gedeelde missie. Onze unieke aanpak combineert wetenschappelijke inzichten en ontwerpd enken om innovatie te stimuleren en betekenisvolle impact te creëren. In ons hart ligt het geloof in zelfbestuur, co-creatie en een diep begrip van de onderlinge verbondenheid.

Om onze start-up campagne op GoFundMe te ondersteunen vóór 20 oktober en een integraal onderdeel te worden van deze transformerende reis naar positieve verandering in de samenleving en het behoud van het milieu, bezoek: https://www.gofundme.com/f/startup-phase-kreashon. Door ons nu te steunen via deze crowdfundingscampagne, exclusief beschikbaar voor een beperkte periode op het platform van Kreashon, ontvang je een gedrukte versie van Sentéa - een buitengewoon boek dat hoop belichaamt te midden van onzekerheid.

Sentéa neemt lezers mee op een inspirerende reis naar het jaar 2082, wanneer de mensheid de crisis van de wereldwijde opwarming moedig aanpakt. Door meeslepende speculatieve fictie verteld vanuit het perspectief van de ervaringen van één veerkrachtige vrouw gedurende deze opmerkelijke reis naar vooruitgang tegen alle verwachtingen in, zullen lezers inzicht krijgen in de spannende vooruitgang die in de loop der jaren is geboekt. Deze roman geeft hoop aan degenen die overweldigd worden door sombere voorspellingen en verlicht een pad naar het creëren van een betere toekomst.

Mis deze baanbrekende kans niet om deel uit te maken van iets echt revolutionairs! Voor een beperkte tijd kun je je eigen speciale editie van Sentéa bestellen via de crowdfundingscampagne van Kreashon. Door dit te doen, zul je niet alleen een unieke toevoeging aan je collectie bezitten, maar zul je ook rechtstreeks bijdragen aan het maken van onze wereld een betere plek voor toekomstige generaties. We waarderen diep elke deelname aan onze campagne en het verspreiden ervan, omdat het onze boodschap versterkt en onze impact vergroot.

Voor meer informatie over hoe je de missie van Kreashon kunt ondersteunen en je eigen exemplaar van Sentéa kunt veiligstellen, bezoek https://www.gofundme.com/f/startup-phase-kreashon.

Over Kreashon:

Kreashon is een innovatieve organisatie die zich inzet voor het aanpakken van complexe mondiale uitdagingen door een unieke mix van wetenschappelijke inzichten en ontwerpd enken. Geworteld in principes zoals zelfbestuur, co-creatie en onderlinge verbondenheid, streeft Kreashon naar duurzame oplossingen die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Mediacontact:

Radinka Ustasia (Maanarak of Grey)

Oprichter

Kreashon

[email protected]