Penpal Junkie (www.pp-junkie.com) is een nieuwe webwinkel die zich richt op de verkoop van alle penpal supplies (zoals kaarten, briefpapier en stickers). De winkel onderscheid zich door een zeer divers aanbod tegen betaalbare prijzen.

Omdat Penpal Junkie zich graag wil inzetten voor een goed doel, is in samenwerking met Galilee een actie gestart. Door middel van dit persbericht willen wij iedereen uitnodigen om hieraan mee te werken, zodat deze actie echt een verschil kan maken.

Galilee is een non-profitorganisatie die ervoor zorgt dat de kinderen in de Kayole-Soweto sloppenwijk van Nairobi onderwijs kunnen volgen. De kinderen van Galilee krijgen iedere dag een schoollunch, voor vele de enige maaltijd van de dag. Door het kopen van Galilee ansichtkaarten helpt u ons deze kinderen te helpen! De volledige winst van de kaarten wordt gebruikt voor het onderwijs van de kinderen in Kenia. Kijk ook op www.galileeschool.org

Koop dus een kaartje voor het goede doel op http://www.pp-junkie.com/kaarten-kaartje-afrika-c-58_62.html. De prijs van een kaart is EUR 0,69. Natuurlijk kunt u zo veel kaarten bestellen als u wilt!

Maar u kunt ook op een andere manier iets doen voor dit goede doel. www.pp-junkie.com is natuurlijk sowieso een voorstander van het versturen van echte kaartjes, in deze tijd waar de e-mail het lijkt te winnen van de traditionele kaart.

De kinderen van Galilee vinden het heerlijk om post te krijgen! Wilt u ook een glimlach toveren op het gezicht van een van deze kinderen? Stuur dan nu uw brief of kaart naar:

Galilee Primary School
Direct Agent Bag
P.O. Box 70014-00400
Tom Mboya Street
Nairobi, KENYA

Penpal Junkie staat op 20 juni op de markt in Alexanderpoort,26 juni op de markt in Naaldwijk en 27 juni op de markt in Ahoy.

Voor meer info kunt u ons natuurlijk altijd mailen op [email protected]

Website: http://www.pp-junkie.com