Met Koninginnedag en het WK voetbal in aantocht, heeft online vrijmarkt Winkelkraam.nl een speciale Oranje pagina geopend. Hier kunnen bezoekers gratis hun advertenties plaatsen om Oranje artikelen te kopen en verkopen. Met de speciale Oranje pagina komt Winkelkraam.nl wederom tegemoet aan specifieke wensen van hun bezoekers, na eerder al fotokramen te hebben geïntroduceerd en autohandelaren de mogelijkheid gegeven te hebben hun hele aanbod direct online te plaatsen.

Winkelkraam.nl is nog altijd de snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland. Door bezoekers het idee te geven op een vrijmarkt te zijn, en door alle advertenties 100% gratis te maken, trok de site snel een trouwe schare verkopers. Inmiddels staan er zelfs 275.000 advertenties op de site. De advertenties worden onder andere geplaatst middels kramen, waarvan de 1.000e binnen enkele weken geopend zal worden. Door vanaf het begin te luisteren naar hun bezoekers, wist Winkelkraam.nl steeds weer te komen met nieuwe functionaliteiten, waarmee ze zich onderscheiden van andere gratis advertentiesites.

Vooral vlak voor Koninginnedag en het aankomende WK voetbal in Zuid Afrika, verwacht Winkelkraam.nl de grootste belangstelling voor hun Oranje pagina. Zoals ieder jaar zullen Oranje artikelen wederom in alle vormen en maten opduiken, de eerste artikelen worden zelfs op dit moment al verkocht. De vrijmarkt begint dit jaar dan ook op Winkelkraam.nl

Website: http://www.winkelkraam.nl/advertenties/oranje_advertenties/