Mia’s Feelgood is een start-up conceptstore die dameskleding, accessoires, draagbare juwelen en handtassen verkoopt in een huiselijke sfeer. De klanten worden nooit als nummer behandeld en zijn begeleid op een persoonlijke manier door een styliste.

Die styliste is Mieke Rosseneu, met bijna 50 jaar ervaring in mode weet zij als geen ander haar klanten te kleden in plaats van hen iets te verkopen. Als zij daarvoor op inkoopsafari moet in plaats van iets uit de rekken te nemen, dan doet zij dat. Als zij daarvoor een gesprek van meer dan uur moet voeren om exact te bepalen wat een klant wil, dan doet zij dat. Je kan zelfs op voorhand zo’n gratis dienst boeken: https://www.miasfeelgood.com/book-online

Die unieke aanpak is alvast opgemerkt door dames in het Waasland en Oost Zeeuws-Vlaanderen, de streek waar Mia’s Feelgood uit Stekene actief is. Dat neemt niet weg dat men er ook online kan kopen maar die online winkel is eerder een introductie tot de accessoires en geschenkartikelen. Mode vindt u daar maar tijdens de uitverkoop periode. Mia’s Feelgood heeft namelijk enkel unieke stukken in de collectie wat deze niet erg geschikt maakt om aan massaverkoop te doen.

Wat maakt dit eerste  kwartaal zo succesvol?

De kwaliteit van de klanten. Iedere klant die bij Mia’s Feelgood langskwam was enthousiast, of zij iets kocht of niet, men was tevreden over het onthaal, de adviezen en de collectie. En zij die kochten besteedden een aankoopbedrag dat vergelijkbaar is met de grotere en bekendere modehuizen.

Klaar voor de uitverkoop

Mia’s Feelgood start de solden op 3 januari meteen met 50 % korting op alle mode artikelen.

Mieke Rosseneu: “Het heeft geen zin om op te bouwen van 20 via 30 via 40 tot 50 procent. Alles moet weg tegen minder dan de inkoopprijs. Ik wil mij zo snel mogelijk concentreren op de nieuwe collecties. Daarvoor maak ik mijn hoofd en mijn winkel leeg. Ik plaats straks ook unieke stukken op de webwinkel. Hou https://www.miasfeelgood.com/alle-producten in het oog! Er zijn koopjes te doen bij Mia’s Feelgood.”

Wenst u meer informatie, contacteer dan [email protected]