Eerste mobiele website voor hulp bij ontslag
Amsterdam, 3 augustus 2011,

Bezoekers van www.ontslagspecialist.nl kunnen vanaf nu advies en informatie over ontslag krijgen via hun mobiele telefoon.
De juristen van Ontslagspecialist ontwikkelden hiervoor een speciale gebruiksvriendelijke website die goed leesbaar is voor mobiele internetters.

Mobiele bezoekers van www.ontslagspecialist.nl of www.ontslag.mobi komen automatisch terecht op de mobiele site. Op deze site vinden zij informatie over ontslag en een filmpje met ontslagtips. Met de rekenmodule kunnen ze de hoogte van de ontslagvergoeding berekenen. Via een contactformulier is het mogelijk om direct een afspraak maken met een ontslagadvocaat.

Ontslagspecialist speelt hiermee in op een wereldwijde ontwikkeling: we benaderen steeds meer websites met onze smartphone. Uit een onderzoek van het CBS blijkt dat het gebruik van internet op mobiele telefoons flink is toegenomen. Waar dit in 2007 nog slechts 8 % was heeft in 2010 20 % van de internetgebruikers via een mobiele telefoon internettoegang. In 2011 valt wederom een forse toename te verwachten.

Over Ontslagspecialist
Ontslagspecialist is expert in ontslagzaken en ontslagrecht. De juristen en advocaten hebben vele jaren ervaring en helpen werkgevers en werknemers bij alle soorten ontslagkwesties zoals:
· bedrijfseconomisch ontslag
· ontslag met wederzijds goedvinden
· ontslag bij disfunctioneren
· ontslag op staande voet
· ontslag bij ziekte
· ontslag bij verstoorde arbeidsrelatie

Op onze uitgebreide website www.ontslagspecialist.nl staat meer over onze werkwijze en expertise.

Ontslagspecialist werkt landelijk. Neem contact op via:
0900 – 123 73 24
[email protected]
Twitter: @ontslaginfo of @ontslagdienst

NOOT VOOR REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE
Heeft u vragen over deze nieuwe mobiele dienst of andere diensten van www.ontslagspecialist.nl, neem contact op met Edwin van Jaarsveld, tel: 020 – 6160 120, of mail [email protected]

Website: http://www.ontslagspecialist.nl

Bron: EMEA Persberichten