het Droomfeest

Waarom?

Onze zoon Jayden heeft cardiomyopathie. De meeste kinderen met cardiomyopathie kunnen niet even een dagje naar een pretpark toe. Deze kinderen zijn gauw moe en zijn de dag erna ziek. Ik organiseer dit evenement met enige aanpassingen voor kinderen met cardiomyopathie, zodat zij ook een leuke dag kunnen hebben. Er komt een “chill”tent waarin kinderen zich lekker even terug kunnen trekken. Sonde voeding geven is ook geen probleem.

Voor wie?

Op dit feest is iedereen welkom! Van buiten is iedereen anders maar van binnen zijn we allemaal hetzelfde. Wij willen vieren dat iedereen een hartje heeft.

Wat is cardiomyopathie?

“Cardiomyopathie is een, vaak aangeboren, ernstige afwijking van de hartspier. De slecht functionerende hartspier zorgt ervoor dat het hart niet goed werkt. Kinderen met cardiomyopathie ondervinden hierdoor vaak al op jonge leeftijd de gevolgen van hartfalen. Cardiomyopathie is niet te genezen. In Nederland lijden naar schatting een kleine 1.000 kinderen aan cardiomyopathie.”

Locatie: Wiebel Biebel te Alphen a/d Rijn
Tijdstip: 11.00 tot 15.00 uur
Kosten: €10.- (alleen voor de kinderen. Volwassenen gratis)
Deze €10.- gaat in zijn geheel naar de Stichting!
Wat krijg je daarvoor:
Entree Wiebel Biebel (twv €7.50), luchtkussens, spelletjes, schminken, demonstraties van diverse politie-eenheden, poffertjes, ranja, zakje snoep, suikerspin, ijsje
en nog veel meer…….

het Droomfeest

Website: http://www.hetdroomfeest.nl

Bron: EMEA Persberichten