Voormalig sales consultants Stephan Stergiou, Maurik van den Heuvel en Lex Orie hebben Howaboutsales opgericht. Howaboutsales helpt bedrijven meer verkopen door middel van praktische verkoopsoftware die in eigen beheer is ontwikkeld. De verkoopsoftware wordt aangeboden in combinatie met doorlopende commerciële ondersteuning voor een laag bedrag per maand. Dit maakt verkoopoptimalisatie mogelijk voor alle organisaties, groot en klein.

“Wij zijn de afgelopen jaren vaak geconfronteerd met complexe CRM software. De systemen hebben een scala aan opties die in veel gevallen niet direct bijdragen aan een verhoging van de verkoop, maar wel kostbare tijd en energie van verkopers en managers kosten. Verkooporganisaties zijn op zoek naar software waar je echt meer mee verkoopt”, zegt Stephan Stergiou, directeur van Howaboutsales. “Dit is precies wat Howaboutsales na veel gesprekken met diverse verkooporganisaties heeft ontwikkeld. Praktische verkoopsoftware waarmee verkopers beter kunnen verkopen en managers direct grip op sales krijgen”.

Simpel, praktisch en to-the-point

De Howaboutsales software is ontdaan van CRM opties die niet bijdragen aan de verhoging van verkoop, maar wel tijdrovend en frustrerend zijn voor verkopers en managers. Het stroomlijnt acquisitie en klantbeheer door middel van een eenvoudige user-interface. Het ondersteunt sales forces om alle stappen van het verkoopproces succesvol uit te voeren en geeft managers scherp inzicht voor praktisch en to-the-point sales management. De software geeft direct grip op sales en leadopvolging. Het kan worden gekoppeld aan bestaande CRM systemen of applicaties zoals Microsoft Outlook.

Howaboutsales ontwikkelt eerst samen met haar klanten een gestructureerde verkoopmethode. Op basis van deze methode richten zij de software in. Howaboutsales kan commerciële organisaties vervolgens doorlopend confronteren en ondersteunen met cijfers, benchmarks, tools, best practices, workshops en trainingen. Dit alles zonder startkosten en voor een vaste lage prijs per maand. Stergiou: “Veel bedrijven zijn op zoek naar een alternatief voor CRM of sales consultancy. Zij willen meer structuur en grip zonder hoge startkosten. Juist dit biedt Howaboutsales aan. Hiermee zijn wij van toegevoegde waarde voor zowel kleine als grote organisaties”.

Stergiou, Orie en Van den Heuvel waren voorheen allen werkzaam als Senior Consultant Sales Excellence bij VODW Marketing.

Wilt u meer informatie over Howaboutsales? Kijk op www.howaboutsales.com, neemt u dan contact op met Stephan Stergiou, telefoon 088-3355500 of via e-mail [email protected]

Website: http://www.howaboutsales.com