Meerkerk, 19 april 2024 – Na jaren van toonaangevend vakmanschap en voortdurende groei kondigen wij met trots aan dat KROON Vloeren in Steen haar naam verandert naar KROON Tegels & PVC. Deze verandering weerspiegelt onze leidende positie in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor vloertegels, wandtegels en PVC-vloeren.

De afgelopen jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid, waarbij wij ons niet meer beperken tot alleen 'Vloeren in Steen'. Met de toevoeging van 'Wanden in Steen' en 'Vloeren in PVC' hebben we ons assortiment verbreed en onze expertise versterkt. Deze uitbreiding is duidelijk zichtbaar in onze exclusieve showroom, waar meer dan 1.000 verschillende soorten vloertegels, wandtegels en PVC-vloeren te bewonderen zijn.

Deze naamswijziging is niet alleen een afspiegeling van ons groeiende marktaandeel, maar erkent ook de diepgaande kennis en ervaring die we hebben vergaard op het gebied van vloertegels, wandtegels en PVC-vloeren. Door onze naam te veranderen naar KROON Tegels & PVC willen we onze klanten een nog duidelijkere indicatie geven van ons volledige assortiment en onze expertise op dit gebied.

In onze strategisch gelegen showroom in Meerkerk, direct aan de A27 tussen Gorinchem en Utrecht, kunnen klanten persoonlijk kennismaken met ons uitgebreide assortiment en profiteren van deskundig advies van ons ervaren team. We nodigen iedereen van harte uit om ons te bezoeken en te ontdekken hoe KROON Tegels & PVC kan bijdragen aan het verwezenlijken van hun design- en vloerwensen.

Met deze naamswijziging zetten we een belangrijke stap in onze missie om onze klanten de best mogelijke producten en service te bieden, en om onze positie als dé specialist in vloertegels, wandtegels en PVC-vloeren verder te versterken.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

KROON Tegels & PVC
Adres: Energieweg 8c, Meerkerk
Telefoon: 0183-354225
E-mail: [email protected]