Nederland was in augustus online op zoek naar informatie over Sven Westendorp, de vermoorde Ajax-supporter, bekend bezoeker van de F-side en oprichter van supporterskledinglabel AFCA. Vanwege de ophef rondom zijn gewelddadige dood werd Westendorp de meeste gezochte persoon bij personenzoekmachine 123people in de afgelopen maand. Hij werd 12 augustus neergeschoten voor zijn huis in Amsterdam Nieuw-West en overleed op 17 augustus aan zijn verwondingen. Afgelopen weekend was zijn begrafenis in Amsterdam.

Zwangere vriendinnen
Zwangere vriendinnen van bekende Nederlanders doen het altijd opvallend goed in de lijst van meestgezochte personen in het nieuws bij 123people. Zo komt Marije Braber, de vriendin van ‘hunk’ Chris Zegers, wederom voor in de lijst, evenals in juni. Een opvallende rol is weggelegd voor Talitha van Zon, het ex-fotomodel dat opdook in Libië, volgens berichtgeving een kennis was van een van de zonen van Khadaffi en gewond raakte bij de val van een balkon in Tripoli.

Zomergasten
Journaliste Step Vaessen (Al Jazeera English, voorheen NOS) heeft indruk gemaakt met haar aanwezigheid bij het programma Zomergasten, waarin zij vertelde over haar bezoek aan het door de tsunami getroffen Indonesië. Ook haar overleden echtgenoot, cameraman Andre Bentlage, is eveneens veelgezocht naar aanleiding van de uitzending van Zomergasten.

Top 10 personen zoeken bij 123people in augustus

  1. Sven Westendorp, vermoorde Ajax-supporter
  2. Step Vaessen, Indonesië-journalist Al Jazeera, documentairemaker en Zomergast
  3. Talitha van Zon, ex-fotomodel, kennis van een zoon van Khadaffi en viel van een balkon in Tripoli
  4. Bekijk de gehele Top 10 op de blog van personenzoekmachine 123people.

Website: http://www.123people.nl/

Bron: EMEA Persberichten