Nieuw: Online u kunststof kozijnen via internet bestellen

Vorig jaar is Creon Online gestart met het verkopen van rolluiken via de internet web-shop www.creon-rolluiken.nl. Zojuist hebben ze een nieuwe web-shop gelancerd welke luidt onder de naam www.creon-kozijnen.nl.

Met deze web-shop hoopt Creon Online weer een nieuwe doelgroep klanten aan te spreken. Op de online web-shop worden namelijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunststof kozijnen aangeboden. De profielen komen van zowel Nederlands als Duitse makelij.

Creon Kozijnen zegt uniek te zijn met zijn nieuwe web-shop. Klanten kunnen namelijk online heel eenvoudig met enkele drukken op de knop de prijs van hun ramen, deuren en schuifpui berekenen en vervolgens bestellen. Nooit meer lang wachten op offertes voor kunststof kozijnen, maar zelf berekenen. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

Online duurzaam bestellen
De kunststof kozijnen zijn beschikbaar in drie verschillende typen. Ze kennen we uiteraard het verdiepte profiel, wat een profiel is typisch voor de Nederlandse markt. In geen ander land wordt dit kunststof kozijn profiel gebruikt. Daarnaast kennen we uiteraard het vlakke profiel, welke in vrijwel alle landen wordt gebruikt. We hebben op het vlakke profiel een aanvullend profiel.

Heden dagen staat het isoleren, het niet verliezen van warmte, het besparen op energie kosten centraal. Wat is minder geschikt dan het KBE 88+ profiel. Een vlak profiel, maar met een hogere isolatie waarde. Zo heeft het profiel van zich zelf al een hogere isolatie waarde dan gewone profielen. Het profiel is bijvoorbeeld 88 mm dik in tegenstelling tot een normaal vlak profiel welke ongeveer 70 mm dik is. Ook biedt dit profiel de mogelijkheid tot drie dubbel glas.

Drie dubbel glas heeft een veel lagere isolatie waarde dan dubbel glas. Dubbel glas heeft vaak een isolatie waarde van 1.1 of 1.2. Driedubbel glas heeft een isolatie waarde van 0.7.

Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar uw reacties. Heeft u opmerkingen of aanvullingen, schroom niet deze met ons te delen.

Website: http://www.creon-kozijnen.nl

Bron: EMEA Persberichten