Research in Motion (RIM) heeft de nieuwe BlackBerry Bold 9780 smartphone gelanceerd. De Bold 9780 is het nieuwste toestel in de reeks BlackBerry Bold toestellen. De smartphone heeft de traditionele BlackBerry kenmerken, zoals het geweldige ontwerp, een eenvoudig te gebruiken toetsenbord, een optisch trackpad en zeer veel geavanceerde communicatie- en multimediafuncties.

Verbeterde hardware

De BlackBerry Bold 9780 beschikt net als zijn voorganger, de BlackBerry Bold 9700, nog steeds over zeer snelle hardware die gebruikers een geweldige gebruikservaring biedt.

Om gebruikers een nog betere ervaring aan te bieden heeft RIM besloten het werkgeheugen van het apparaat te vergroten naar 512 MB en bovendien de een verbeterde camera te implementeren. Tevens wordt het nieuwste BlackBerry besturingssysteem, BlackBerry OS 6, vooraf geïnstalleerd op de BlackBerry Bold 9780.

Een nieuw besturingssysteem

RIM heeft het nieuwe BlackBerry OS, BlackBerry 6, onlangs gelanceerd. Het nieuwe besturingssysteem levert ook een bijdrage aan de verbeterde gebruikservaring, aangezien het geheel overzichtelijker oogt en het besturingssysteem verschillende nieuwe functies biedt.

Zo biedt BlackBerry 6 een compleet vernieuwde browser die sneller en effectiever is dan de browser in voorgaande versies. BlackBerry 6 biedt ook de mogelijk om eenvoudig naar tekst in alle items (e-mail, contacten, sms-berichten, notities, etc.) op de telefoon zoeken en het besturingssysteem beschikt over vernieuwde software voor het nemen van foto’s. Het beheren van de verschillende sociale netwerken is met BlackBerry 6 ook zeer eenvoudig. Alle sociale netwerken kunnen op één plek met een speciale app worden beheerd.

Het uiterlijk van de Bold

De BlackBerry Bold 9780 heeft een 2,4”-scherm met een resolutie van 480×360 en het bekende BlackBerry toetsenbord. Het scherm is van de hoogste kwaliteit en zal altijd goed zichtbaar zijn, zelfs
buiten in de zon. Research in Motion heeft ervoor gekozen weinig te veranderen aan het succesvolle ontwerp van de BlackBerry 9700 en de BlackBerry Bold 9780 lijkt dus sterk op zijn uiterst populaire voorganger.

Ervaar ook het vernieuwde gebruiksgemak van de BlackBerry

BlackBerry telefoons staan bekend om de geweldige gebruikservaring die ze bieden. De telefoons kunnen zeer intuïtief worden bediend, zelfs met één hand, en geen enkele andere smartphone komt in de buurt van de geavanceerde communicatiefuncties die de BlackBerry biedt. Het toetsenbord is
ongeëvenaard en geeft gebruikers de mogelijkheid om met ongekende snelheden tekst in te voeren.

Veel telecomaanbieders in Nederland hebben speciale aanbiedingen met de BlackBerry Bold 9780. Meestal gelden de aanbiedingen in combinatie met een abonnement bij een bepaalde provider. De aanbiedingen kunnen veelal op de websites van grote elecomaanbieders of met behulp van populaire zoekmachines worden gevonden.

Het Smartphone Verbond

Het smartphone verbond is een ware autoriteit op het gebied van smartphones. Het verbond beschikt over een enorme bron van kennis met betrekking tot smartphones. Dit is niet beperkt tot de hardware, maar geldt ook voor de software.

Het doel van Het Smartphone Verbond is om lezers op het internet informatie te verschaffen over de nieuwste smartphones en technologieën zoals de HTC Sensation of BlackBerry Bold 9780. We willen dit doen in een taal die iedereen kan begrijpen, zodat mensen een beter geïnformeerde keuze kunnen maken bij het uitzoeken van een nieuw toestel.

Website: http://www.phonehouse.nl/telefoon/blackberry/9780/

Bron: EMEA Persberichten