Suikervrij snoepen met Slimpie.

Slimpie heeft naast een assortiment aan 0% suiker dranken ook 0% suiker snoepjes.

In Nederland wordt vooral door de jeugd enorm veel gesnoept, waardoor ze veel suiker binnen krijgen. Uit verschillende onderzoeken van onder meer het Voedingscentrum blijkt dat het (overmatige) snoepgedrag van kinderen, naast te weinig beweging, een van de belangrijkste oorzaken is van het toenemende overgewicht bij kinderen. Niet alleen hebben jonge kinderen met een ongezonde leefstijl later een veel grotere kans op hart- en vaatziekten. Sommige kinderen krijgen hierdoor zelfs al op jonge leeftijd diabetes. Slimpie biedt daarom een verantwoord en tevens lekker alternatief aan de ouders die hun kinderen verantwoord willen laten snoepen.

Slimpie snoeppies?

Slimpie heeft een suikervrij alternatief voor de meest verkochte snoep ontwikkeld, waarbij zij geen consequenties aan de smaak heeft gedaan. De te verkrijgen Slimpie snoeppies zijn:

 

Gummies,

Spekkies,

Lollies.

 

In de gummies omverpakking zitten de smaken cola, kers en bubblegum.

De lollies smaken welke in een verpakking zitten zijn sinaasappel, aardbei en cola.

Extra pluspunt van onze lollies is het Happy Tooth logo van de tandartsen vereniging. Dit houdt in dat onze lollies het glazuur van de tanden niet aantast.

 

Snoep gedrag aangepast!

Het formaat van de spekjes is door Slimpie aangepast met het oog op verantwoord snoepgedrag van kinderen (en hun ouders). De spekjes zijn bewust groter gemaakt om zodoende nog maar één stuk snoep per keer te nemen of te geven in plaats van een handvol kleine spekjes. Ook bij de later te introduceren snoepjes zal Slimpie dit grotere formaat hanteren.

Overige assortiment.

 

Naast het snoepgoed heeft Slimpie ook limonade siroop, waterijs en klein verpakking ready to drink. Allemaal natuurlijk zonder suiker. Onze producten zijn verkrijgbaar in 90% van de supermarkten.

 

Wil je meer weten over onze Slimpie producten of waar je de producten kunt kopen, ga dan naar de website van Slimpie,

www.slimpie.nl.