Persbericht

Jaarlijks zijn er duizenden vakantiegangers die met het vliegtuig op vakantie vertrekken. De vakantie start uiteraard met de vraag “gaan we met de wagen of trein naar de luchthaven?”. Omdat het financieel voordeliger is kiezen de meeste mensen voor de trein. Toch zien we een trend dat steeds meer mensen met de wagen naar de luchthaven rijden. Het is niet alleen makkelijk maar er zijn ook heel wat parkeerplaatsen aan de luchthaven van Zaventem.

Met de wagen naar het vliegveld brengen zowel voor als nadelen met zich mee. Het grote voordeel is natuurlijk uit gemakzucht. Van thuis vertrekken, valiezen in de koffer en vertrekken. Zo hoef je niet te sleuren met al uw bagage. Ook zijn er steeds meer vluchten die in het midden van de nacht vertrekken. Uiteraard zijn er ‘s nachts geen treinen waardoor de vakantiegangers bijna verplicht zijn om met de wagen te vertrekken. In Zaventem zijn heel wat parkeerplaatsen en mogelijkheden om uw wagen veilig een weekje achter te laten. De prijzen van door de grote concurrentie ook goed mee. Er zijn natuurlijk heel wat verschillen – denk aan verzekering etc. Om een zorgeloze vakantie te garanderen is het belangrijk om uw wagen achter te laten op een veilige plaats. De meeste parkeerplaatsen in Zaventem zijn bedekt. De prijzen variëren van parking tot parking, van dag tot dag. De service is bij de meeste parkeerbedrijven het zelfde. Toch zijn er kleine zaken die anders kunnen zijn. Zo zijn er enkele garages die uw wagen ophalen en wegzetten, de verwarming aanzetten zodra u de wagen komt halen enz. 

Het grote voordeel is natuurlijk dat deze parkeerplaatsen 24 op 24 bereikbaar zijn. Zo hoef je niet in Zaventem te overnachten om de eerste trein naar huis te nemen. Door de populariteit zijn er meer dan 12.000 plaatsen beschikbaar om uw wagen achter te laten. Desondanks het grote aantal plaatsen raden wij u toch aan om steeds op voorhand uw plaatsje te reserveren. Zo bent u zeker dat u niet voor verassingen zal staan als u aankomt in de parking van Zaventem! 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform