Woerden, 25 september 2023 - Telecomshop.nl, de toonaangevende webwinkel voor telecomproducten in Nederland, heeft met trots aangekondigd dat ze zijn benoemd tot de allereerste geautoriseerde online reseller van Yealink in de Benelux. Deze prestigieuze samenwerking bevestigt de voortdurende inzet van Telecomshop.nl voor kwaliteit en innovatie in de telecomsector.

Yealink, een wereldwijd erkend merk op het gebied van communicatie- en samenwerkingsoplossingen, heeft Telecomshop.nl geselecteerd vanwege hun uitstekende expertise in telecomproducten en hun bewezen staat van dienst in de branche. Als geautoriseerde online reseller van Yealink zal Telecomshop.nl een breed scala aan Yealink-producten aanbieden, waaronder hoogwaardige VoIP-telefoons, videoconferentieapparatuur en samenwerkingsoplossingen.

"We zijn zeer verheugd om de status van geautoriseerde online reseller van Yealink te bereiken," aldus Christian van der Ree, eigenaar van Telecomshop.nl. "Ons team is gepassioneerd over telecomproducten en we streven er voortdurend naar om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Deze samenwerking met Yealink stelt ons in staat om nog meer te uit te blinken in wat we doen."

Als geautoriseerde online reseller van Yealink zal Telecomshop.nl niet alleen producten van de hoogste kwaliteit aanbieden, maar ook professioneel advies en ondersteuning bieden aan klanten in de Benelux-regio. Deze nieuwe samenwerking zal de klanten van Telecomshop.nl in staat stellen om te profiteren van geavanceerde communicatietechnologieën en naadloze samenwerkingservaringen.

Over Telecomshop.nl: Telecomshop.nl is een toonaangevende webwinkel in Nederland die gespecialiseerd is in telecomproducten. Met een uitgebreid assortiment van VoIP-telefoons, headsets, videoconferentieapparatuur en andere communicatieoplossingen, heeft Telecomshop.nl zich gevestigd als een betrouwbare bron voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf is trots op zijn expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige telecomproducten en uitstekende klantenservice.

Contactpersoon: Christian van der Ree Telecomshop.nl Telefoonnummer: 088-0086000 E-mail: [email protected] Website: www.telecomshop.nl