Klusbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd op het gebied van verbouwen en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in timmeren, schilderen, tegelen en nog veel meer. Wij verzorgen de verbouwing of renovatie van uw badkamer, toilet, keuken en overige werkzaamheden in en rondom uw huis.

Huis opknappen
Een klussenbedrijf kan U helpen met het opknappen van uw huis, we kunnen gips wanden plaatsen en stucwerk verrichten of laminaat leggen. Elke verbouwing klein of groot is bijzonder en persoonlijk. Dit vraagt om vakkennis en aandacht van de aannemer. Een goede communicatie en duidelijke afspraken tussen klant en aannemersbedrijf zijn dan noodzakelijk.

Schilderen
Een van onze specialiteiten is schilderen en sauzen van wanden en plafons. Wij verzorgen allerhande schilderwerk zoals kozijnen, deuren, trappen enz. Binnen- en buitenschilderwerk, sauzen, schilderen (binnen en buiten). Van een enkele deur tot aan met een volledige woning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk.

Tegelen
Wij bekleden vloeren en wanden van badkamers, toiletten, keukens of andere plekken. Meestal doen we dit met keramische tegels. Maar soms ook met tegels van natuursteen en glas. Waar we ook bezig zijn, we richten ons altijd goed op de eigen werkplek in. We controleren het materiaal en het gereedschap. En voordat we beginnen, bekijken we de ondergrond goed. Want we willen niet dat de tegels loskomen! De ene keer betegelen we alleen een wand, dan weer een vloer. En soms doen we het allebei. We lijmen de tegels en zetten of leggen ze in de specie. Daarna zorgen we ervoor dat het tegelwerk netjes wordt afgewerkt.

Renovatie
Wij kunnen uw huis renoveren en hebben veel ervaring op het gebied van renovatie en onderhoud, wij werken geheel conform uw eisen en wensen.

Klusbedrijf Rotterdam
Klusbedrijf Rotterdam is uw klussenbedrijf voor Rotterdam en Omgeving.

Website: http://www.klusbedrijfrotterdam.com/

Bron: EMEA Persberichten