PERSBERICHT - ROTTERDAM, Nederland, September 27, 2013

Vanaf 20 euro kan iedereen investeren in Anaar

Het Rotterdamse start-up bedrijf Anaar heeft op Symbid een crowdfunding actie gestart om een investering op te halen van 100.000 euro. Met de opgehaalde investering wil Anaar de Stealth Nighthawk in productie nemen.

De Stealth Nighthawk is een mini-computer die het mogelijk maakt alle mogelijke bestanden, films en muziek van de PC, tablet, smartphone of een ander apparaat draadloos af te spelen op de televisie.

Anaar biedt haar 18% aandelen in ruil voor de benodigde investering. Vanaf 20 euro kan iedereen meedoen, de investeerder koopt een aandeel via Symbid, betaald via iDeal en profiteert mee van de toekomstige winst en waardestijging van het bedrijf.

In het verleden heeft Anaar voor de Stealth Nighthawk pre orders ontvangen uit verschillende landen waaronder Nederland; "Dit geeft aan dat het apparaat gewild is", vertelt directeur James Ibrahim van Anaar.

 

Over Symbid
Symbid is een online financieringsplatform dat particuliere investeerders, MKB-ondernemers en start-ups bij elkaar brengt. Ondernemingen kunnen online hun idee pitchen voor investeerders, en investeerders krijgen de kans om te investeren in rendabele en grensverleggende ideeën. Symbid brengt hiermee alle partijen voor een succesvolle financiering bij elkaar op één platform. Symbid wordt wereldwijd gezien als voorloper in online financiering. Voor meer informatie zie: www.symbid.com.

Contact
Voor overige vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met Ludwine Dekker (06- 133 656 01/ [email protected]) of met James Ibrahim (06- 492 649 69 / [email protected]).