RIJSWIJK 22 april 2011 – Ook dit jaar heeft Winkelkraam de Koninginnedagrubriek weer geopend en kunnen bezoekers hier terecht voor allerhande oranjeproducten.Op de online vrijmarkt kan men eigen fotoadvertenties plaatsen met betrekking tot deze producten, maar ook op zoek gaan naar de verschillende feestelijke accessoires.Winkelkraam.nl trekt daarbij nog iedere dag meer bezoekers,waar onder andere de innovatieve werkwijze aan bij lijkt te dragen; zoals het gebruik van de sociale media zoals Twitter.

Nu men als maar meer producten aanschaft via het internet lijken ook de accessoires voor Koninginnedag er niet langer aan te ontkomen. Men haalt de oranjeattributen het liefst via het internet in huis, om hier bijvoorbeeld de deur niet langer voor uit te hoeven. Winkelkraam.nl biedt om die reden een heuse Koninginnedagrubriek, waar bezoekers terecht kunnen voor de digitale kramen en fotoadvertenties waarin allerlei oranjeaccessoires worden aangeboden.De online vrijmarkt is hiermee helemaal klaar voor de komende Koninginnedag, waardoor de bezoekers hun inkopen kunnen gaan doen.

Op Koninginnedag mag het natuurlijk ieder jaar een beetje gekker, waardoor men massaal op zoek gaat naar unieke accessoires om het feest zo mooi mogelijk te vieren. Juist om die reden biedt het uitgebreide aanbod van Winkelkraam.nl uiteenlopende mogelijkheden voor een ieder die nog niet voorzien is van de juiste oranjeattributen. Met de speciale Koninginnedagrubriek proberen we onze bezoekers de mogelijkheid te bieden de oranjeproducten gemakkelijk te vinden en voor een zacht prijsje in huis te kunnen halen.Zo heeft iedereen de mogelijkheid om op onze online vrijmarkt een aantal aantrekkelijke accessoires te ontdekken en er ook dit jaar weer een geweldig feest van te maken aldus de eigenaren van Winkelkraam.nl

Over Winkelkraam.nl
Op Winkelkraam.nl ervaart men het authentieke vrijmarkt gevoel, waarbij handelaren en koopjesjagers elkaar zullen vinden. Er zijn ruim 1163 digitale kramen beschikbaar, die een uitgebreid aanbod aan diverse producten bieden. Zo kan men hier terecht voor bijvoorbeeld de accessoires die de komende Koninginnedag tot een geweldig feest zullen maken, maar is het ook mogelijk om er de onderdelen voor op de brommer of scooter aan te schaffen. De speciale Koninginnedagrubriek is daarbij natuurlijk een zeer populaire categorie tijdens de komende dagen, waarin men op zoek kan naar dat ene accessoire dat het feest uniek maakt. Alle advertenties zijn daarbij voorzien van foto’s en beschrijvingen, waardoor men een beeld kan krijgen van de producten en zo het echte vrijmarkt gevoel zal ervaren.

Het is dan ook niet vreemd dat de opening van de Koninginnedagrubriek samenvalt met het nog altijd stijgende aantal bezoekers. Iedere dag weten weer meer bezoekers Winkelkraam.nl te vinden en gaan ze daar op zoek naar interessante aanbiedingen of unieke koopjes, die men heel natuurlijk via het internet op kan sporen. Zo is het niet langer nodig om de deur uit te gaan, om toch over de vrijmarkt te kunnen ‘lopen’ en op die manier op zoek te kunnen gaan naar de spullen die deze vrijmarkt nu juist zo aantrekkelijk maken. Met het zeer grote aantal kramen dat er beschikbaar is zal men tevens altijd een passend product kunnen vinden, dat over het algemeen heel voordelig geprijsd zal zijn.

Winkelkraam.nl gaat bovendien uitstekend met de tijd mee. Dit komt onder andere tot uiting in de vorm van een account op Twitter, waar zich steeds meer volgers aanmelden.Op het moment heeft de online vrijmarkt een kleine 1500 volgers, waarmee men dus een groot publiek, heel direct kan benaderen.Uiteraard worden zij via dit sociale medium constant op de hoogte gehouden van de nieuwste advertenties en digitale kramen op deze online vrijmarkt.Winkelkraam.nl staat daarmee midden in de huidige digitale samenleving en weet de bezoekers zo op de juiste manier aan te spreken.

Website: http://www.winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten