Ruim twee jaar na de oprichting lanceert gratis advertentiesite Winkelkraam.nl een geheel vernieuwde website. Een nieuw ontwerp moet de site gebruiksvriendelijker maken, door gebruik van nieuwe techniek is deze bovendien beter vindbaar voor de zoekmachines. Met meer dan 300.000 geplaatste advertenties is Winkelkraam nog altijd de snelst groeiende advertentiesite van Nederland. De site dankt haar populariteit onder andere aan het vrijmarktgevoel, dat wordt overgebracht door de virtuele kramen die verkopers gratis kunnen openen.

Klaar voor de feestdagen
Dat de vernieuwde website juist nu wordt gepresenteerd is geen toeval. Met de lancering van het nieuwe design verschijnen binnenkort ook de nieuwe rubrieken voor sinterklaas- en kerst-artikelen. Winkelkraam zet dit soort tijdelijke rubrieken vaker in, om de overzichtelijkheid te bewaren en om alle soorten artikelen een geschikte plaats te geven om verkocht te worden. Samen met het nieuwe uiterlijk hopen de webmasters van Winkelkraam.nl een extra impuls te geven aan het aantal verkopen voor de feestdagen, die traditiegetrouw toch al hoger zijn dan in andere maanden.

Winkelkraam kan terugkijken op een succesvol jaar. De site wist in het tweede jaar direct meer dan een miljoen unieke bezoekers te trekken, voor de webmasters bevestiging dat het met hun concept van de online vrijmarkt wel goed zat. Door bijvoorbeeld autohandelaren de mogelijkheid te geven hun hele assortiment gratis op Winkelkraam.nl te kunnen plaatsen, en door samen te werken met andere advertentiesites, wist de site in haar groei in 2010 vast te houden. Winkelkraam.nl is en blijft in beweging.

Website: http://www.winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten