Alfems is de nieuwe on-line winkel in Nederland op gebied van Danish Design. Graag laten we u kennis maken met de bijzondere, duurzame en hoogwaardige design producten uit Denemarken.

Alfems verkoopt een beleving. Achter al onze producten en partners, schuilt een bijzonder verhaal. Een verhaal vanuit een ideologie een beleving. Waar kwaliteit, duurzaamheid en onderscheid hoog in het vaandel staan. Ons assortiment bestaat uit artikelen die u niet of nauwelijks buiten Denemarken, Scandinavië zult vinden. Daarmee haalt u dus letterlijk exclusiviteit in huis. Een product met een verhaal erachter, een product waarover wat te vertellen valt, een verrijking voor u en uw woning.

Wij richten ons op lifestyle, kinderen en keukens. En dat doen wij samen met onze partners. We zijn onder andere exclusief on-line dealer van Pilgrim sieraden die vooral opvallen door haar simpele maar zeer mooie ontwerpen en haar bijdrage aan Artsen Zonder Grenzen.

Daarnaast kunnen wij u een select assortiment bieden van beroemde Deense merken. Hier kunt u onder andere Rice die uw huis kleurrijk versiert, Menu en Joseph & Joseph die vooral thuishoren in de keuken , Erik Bagger voor u op tafel, Katvig neemt een bijzondere positie in op het gebied van kinderkleding omdat zij volledig milieu neutraal kleding produceren en gebruik maken van gerecycled materiaal. Tevens leveren we uniek kinderspeelgoed wat stuk voor stuk handgemaakt is en daarmee is er niet één product hetzelfde.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze on-line winkel Alfems en hopen u na uw eerste bezoek nog vaak terug te mogen ontvangen.

Contact informatie:

Alfems b.v.

http://www.Alfems.nl

[email protected]

Website: http://www.alfems.nl

Bron: EMEA Persberichten