CUIJK – AutobandenCollectief.nl is een nieuwe website die de automatische schakel vormt tussen fabrikanten / groothandels van autobanden, autogarages en consumenten. Autobanden kopen was nog nooit zo voordelig en gemakkelijk! AutobandenCollectief.nl is de éérste volledig geautomatiseerde bandenwinkel van Nederland en België!

Autobanden Collectief biedt het grootste assortiment autobanden van Nederland en België aan. Het concept achter de website is simpel maar doeltreffend, vertelt commercieel manager Kai Peters. “De website is een samenwerking tussen de grootste bandenmerken en grootste groothandels van Europa die van snelheid en duidelijkheid houden.”

De website werd in het leven geroepen na de grote stormloop op winterbanden vorig jaar. Peters: “Daardoor konden veel bedrijven niet in de vraag en snelheid voorzien. Wij pakken het helemaal anders aan.” Banden bestellen bij Autobanden Collectief is eenvoudig: kies het soort band dat je wilt, geef aan waar ze naartoe verzonden moeten worden, en de website AutobandenCollectief.nl zorgt voor de rest. Door een volledig geautomatiseerd systeem, waar geen mensen aan te pas komen is snelheid en duidelijkheid de kernwaarde.

Omdat de banden direct van magazijnen naar een adres in de Benelux geleverd worden, zijn de prijzen bij AutobandenCollectief.nl altijd vlijmscherp. Of je nu je autobanden wenst te ontvangen in Rotterdam, Eindhoven of Antwerpen, de banden worden overal gratis bezorgd. Natuurlijk zijn alle grote merken beschikbaar, zoals Dunlop, Pirelli, Hankook en Nokian. Maar Autobanden Collectief is ook specialist in kleinere merken.

De prijzen van alle autobanden in de webwinkel zijn daarnaast altijd inclusief BTW, verzendkosten en eventuele verwijderingsbijdragen. Een transparante prijs is belangrijk bij Autobanden Collectief, vertelt Peters. “Niemand houdt van verrassingen achteraf. Bij ons is de prijs die je ziet ook de prijs die je betaalt.”

Peters: “Door de volledige automatisering van bestellingen zoals verwerkingingen van betalingen en automatische verwerking van bestellingen is AutobandenCollectief.nl voortaan gegarandeerd de goedkoopste online bandenhandel. En met geautomatiseerd, bedoelen wij ook volledig geautomatiseerd”.

Website: http://www.autobandencollectief.nl/

Bron: EMEA Persberichten