Hoe groter het netwerk van Autoglass Clinic wordt, hoe dichter u altijd en overal in de buurt bent van een van onze vestigingen. We zijn dan ook blij dat we u kunnen melden dat ons netwerk opnieuw is gegroeid met drie nieuwe locaties. Sinds kort kunt u ook in Ternat, Luik en Namen van onze service genieten. U vindt de adressen op www.autoglassclinic.be. Naast onze 18 vestigingen hebben we ook ongeveer 30 mobiele units. Daarmee kunnen we onze klanten overal in België snel en efficiënt helpen.
Nog 2 extra vestigingen dit jaar
Met deze drie nieuwe servicepunten bevestigen we opnieuw dat Autoglass Clinic een dynamische organisatie is die volop groeit. En dat zullen we ook in de toekomst blijven doen! In de loop van dit jaar zullen we zelfs nog eens twee extra vestigingen aan ons netwerk toevoegen. We zijn trouwens steeds op zoek naar nieuwe ervaren partners om mee te stappen in onze visie rond complete kwaliteit.
Voordelen van een sterke groep
Dat we zo vlot zelfstandige glasherstellers kunnen winnen voor het concept van Autoglass Clinic is niet verwonderlijk. Als onderdeel van een sterke en nationaal vertakte groep kunnen onze centra gemakkelijker verder groeien. Hun diensten worden bij een breder publiek bekend. De ondersteuning die wij geven stelt hen bovendien in staat om een nog betere service te bieden. En van die extra kwaliteit laten wij graag al onze klanten profiteren.
Snel, veilig en tevreden terug de baan op
Een groot netwerk heeft natuurlijk nog meer voordelen voor onze klanten. U bent in al onze vestigingen zeker dat u uw wagen overlevert aan bekwame vakmensen. Zij staan garant voor betrouwbare oplossingen en een optimale dienstverlening. Kiest u voor een bezoek aan een van onze vestigingen? Of doet u liever bij u thuis of op het werk een beroep op een van onze mobiele eenheden? Het maakt niet uit: de specialisten van Autoglass Clinic hebben altijd en overal slechts één zorg: u snel, veilig én tevreden terug op de baan te krijgen!

Voor meer info over herstelling autoruit, surf naar: www.autoglassclinic.be.

Website: http://www.autoglassclinic.be

Bron: EMEA Persberichten