Breda, 21 augustus 2012 – Vandaag is de website AdviesBedrijfVerkopen.nl live gegaan. De site biedt advies over alle facetten omtrent het verkopen van een bedrijf.

 

AdviesBedrijfVerkopen.nl heeft als doel de informatievoorziening omtrent het verkopen van een bedrijf drastisch te verbeteren. Met auteurs die tevens actief zijn als bedrijfsovernameadviseur worden actualiteiten uit de praktijk besproken via artikelen. Het geeft de lezer een heldere kijk in de wereld van fusies en overnames.

 

De geboden informatie kan direct toegepast worden door bijvoorbeeld MKB-ondernemers die zich in een situatie bevinden hun bedrijf te willen verkopen. Tips over het verkoopklaar maken, het verkrijgen van een hogere prijs, uitleg over het verschil tussen prijs en waarde, het belang van vrije kasstromen en de kosten van kapitaal: het komt allemaal aan bod.

 

Aan de gebruiksvriendelijkheid is gedacht middels een onderverdeling in de categorieën verkoopklaar maken, kopers vinden, onderhandelen en bedrijfsoverdracht. Ook is een krachtige zoekmachine toegevoegd zodat oudere artikelen evenwel goed te vinden zijn.

 

De site AdviesBedrijfVerkopen.nl is de eerste site van een serie van vier omtrent bedrijfsovernames die live gaat. Naast AdviesBedrijfVerkopen.nl volgen spoedig AdviesBedrijfKopen.nl, AdviesBedrijfswaardering.nl & AdviesWaardecreatie.nl. Deze onderwerpen zijn nauw met elkaar verbonden. Toch spreekt ieder onderwerp een eigen doelgroep aan. Vandaar dat gekozen is voor een splitsing over vier domeinnamen.

 

Inititatiefnemers achter deze sites zijn Sketch Capital BV & Sketch Financial Advisory BV.

 

Sketch Capital BV neemt samen met haar investeerders Nederlandse niet-beursgenoteerde bedrijven over om hier middels operationele en financiële optimalisaties waarde mee te creëren. De focus ligt op de middenmarkt en speciale situaties.

Sketch Financial Advisory BV biedt o.a. advies bij het creëren van waarde, voorziet in financiering, voert bedrijfswaarderingen uit en assisteert bij fusies en overnames.

 

Bedrijf verkopen

 

 

Noot voor de redactie:

Dit bericht staat ook online op: http://www.sketchfinancialadvisory.com/nieuwe-website-adviesbedrijfverkopennl.html

 

Relevante links

http://www.sketchcapital.com

http://www.sketchfinancialadvisory.com

http://www.adviesbedrijfverkopen.nl

 

Disclaimer

Enkel voor informatiedoeleinden. Dit dient geen financieel of ander advies, aanbod, reclame, uitnodiging of aanmoediging om effecten of andere financiële instrumenten te kopen of te verkopen of om enige andere transactie aan te gaan.

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Advies – Bedrijf Verkopen

Tel: 076-5875546

Fax: 076-5216920