27 oktober 2011

De Britse online marktleider in mobiele accessoires Mobile Fun heeft Mobile Fun Nederland (www.mobilefun.nl) gelanceerd.

Na uitbreidingen naar Duitsland (2008), Frankrijk (2010) en Spanje (2011), is Nederland het vierde land waarvoor Mobile Fun een speciale site op heeft gericht. MobileFun.nl maakt gebruik van een assortiment van ruim 8.000 wereldwijd ingekochte producten.

Mobile Fun trekt momenteel ruim 1.300.000 bezoekers per maand aan op haar Engelse, Duitse en Franse websites. De recent gelanceerde Spaanse en Nederlandse websites ontvingen ruim 10.000 bezoekers per week tijdens de lanceer fase.

MobileFun.co.uk was al populair onder Nederlanders op zoek naar online kwaliteits accessoires.  Met MobileFun.nl hoopt Mobile Fun nu dieper door te dringen in de Nederlandse markt door een gelokaliseerde aanpak o.a. op het gebied van marketing, klantenservice en betalingsmethodes.

Over Mobile Fun

Mobile Fun is marktleider in de UK op het gebied van online retail met een groot aanbod aan accessoires voor mobiele telefoons, tablets, games en notebooks.

Met een assortiment van ruim 8.000 wereldwijd ingekochte mobiele accessoires en tien duizenden mobiele downloads heeft Mobile Fun een positie als marktleider gekregen in de competitieve mobiele sector.

Mobile Fun heeft vestigingen in de UK, Duitsland en Frankrijk en verzendt producten naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Mobile Fun was de UK’s 7e ‘Fastest Growing Technology Based Company’ in de Sunday Times 2006 Microsoft Tech Track 100, en heeft de onderscheiding ‘Online Retailer van jer Jaar’ gekregen op de Mobile News Awards 2011, en won de Online Retail Awards 2011 in de ‘Computers en Telecommunicatie’ categorie.

Top sellers op de Mobile Fun websites zijn accessoires voor de Samsung Galaxy S2, iPhone 4S hoesjes , iPhone 4S cases en iPad 2 cases.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robin Verschuren – Mobile Fun Nederland op 020 794 38 68 of [email protected]

Website: http://www.mobilefun.nl

Bron: EMEA Persberichten