Persbericht

Water, bron van leven”… is ons motto. BWT, Best Water Technology, is producent van waterverzachters en waterontkalkers en biedt innovatieve oplossingen die energiezuinig zijn en uw huis beschermen. Niets is zo belangrijk voor een goede gezondheid als water, we kunnen het geen dag missen. Natuurlijk lost water niet alle problemen op en zijn er toch heel wat mensen die kampen met gezondheidsproblemen.

Sociaal engagement

Philippe Van Hoeydonck, BWT: “ wij zijn een bedrijf met een sociaal karakter. En daarom steunen wij graag projecten zoals deze eerste Walk for MS van de MS-Liga. Het initiatief werd ons onder de aandacht gebracht door onze collega Olivier De Keyser die actief lid is van de organisatie.”

Eerste Walk for MS

Een groep enthousiastelingen legde op zaterdag 9 juni 2012 een route van 5 km af op de Vesten in Lier. Het was een rolstoel-vriendelijk parcours, want ook heel wat MS-patiënten en hun begeleiders volgden de tocht. Dit familie-evenement met randanimatie lokte in totaal 965 deelnemers.

Aandacht vragen voor ongeneeslijke ziekte

Deze eerste wandeling voor multiple sclerose vroeg aandacht voor de auto-immuunziekte die nog steeds ongeneeslijk is. Maar de organisatie had nog een ander doel. Ze zamelde ook geld in voor de bouw van een klaslokaal voor kansarme kinderen in Peru. BWT is blij dat ze hun steentje hebben bijgedragen.

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform