Persbericht

Flexibele SaaS-oplossing combineert snelheid van lokale back-up met Windows Azure cloud-opslag  

Utrecht, 14 maart 2012 – CA Technologies introduceert CA ARCserve D2D On Demand, een hybride SaaS-toepassing voor databescherming, gericht op het MKB. Door cloud- en on-premise technologie te combineren, hebben bedrijven hiermee een veelzijdige, snelle back-up-oplossing terwijl de integriteit en beschikbaarheid van systemen, applicaties en informatie gewaarborgd blijft.

 CA ARCserve D2D On Demand combineert on-premise toepassingen voor snelle back-up en bare-metal herstelmogelijkheden met Windows Azure cloud-opslag voor veilige offsite bescherming en archivering van belangrijke bestanden. Op deze manier is de groeiende hoeveelheid data eenvoudig naar behoefte te beschermen, ondanks onder druk staande budgetten.

 “Het MKB heeft tegenwoordig vergelijkbare behoeftes voor databescherming als grote bedrijven. Een back-up-toepassing moet snel, schaalbaar en veelzijdig zijn, gemakkelijk te implementeren, en een passend prijskaartje hebben”, aldus Jasper Geraerts, Distribution Manager Benelux. “Door een hybride vorm te kiezen, speelt ARCserve D2D On Demand daarop in. We gebruiken de kracht van zowel cloud-modellen als on-premise toepassingen.”

 Lage impact
CA ARCserve D2D gebruikt CA’s Infinite Incremental (I2) Technology om regelmatige back-ups uit te voeren met minimale impact op storage-benodigdheden, rekenkracht en bandbreedte. Gebruikers kunnen vanuit een enkele ‘snapshot’ back-up bestanden, applicatiegegevens, mappen of hele systemen snel herstellen, zelfs naar afwijkende hardware of virtuele omgevingen.

 Een centrale webportal biedt inzicht in wanneer de laatste back-up is uitgevoerd, hoeveel machines de licentie dekt, contractgegevens en andere accountinformatie.

 Beschikbaarheid
CA ARCserve D2D On Demand wordt exclusief verkocht via het kanaal als een volledige direct te gebruiken managed service. Hiermee is back-up als een operationele kostenpost te beschouwen, zonder dat er grote investeringen moeten worden gedaan. Er zijn maandelijkse en jaarlijkse abonnementen, inclusief 25GB Windows Azure cloud-opslag per systeem. Dit is stapsgewijs uit te breiden, waarbij de totale opslagruimte naar eigen inzicht is te verdelen over de aangesloten systeem.

 MSP’s kunnen CA ARCserve D2D On Demand inzetten als kant-en-klare databeschermingtoepassing binnen hun aanbod van cloud-services.  

•    CA ARCserve D2D On Demand product page 
•    Product Brief: Five Things You Should Know
•    Whitepaper: The Hybrid Cloud Approach: CA ARCserve D2D On Demand
•    Arcserve.com

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/

 Abonneer op CA Technologies

 •    CAworld www.ca.com/press/caworld  
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform