De internationale online retailer Mobile Fun bereid zich voor op de lancering van de nieuwste generatie iPhone, die vanaf komende week naar verwachting flink de show zal stelen in de media en online. Nu al publiceren blogs volop de laatste geruchten en verwachtingen van wat over het algemeen aangeduid wordt als de iPhone 5. Een waardevolle telefoon als de iPhone willen mensen graag goed beschermen, zodat het toestel zijn waarde behoudt. Fabrikanten en designers worden steeds creatiever en een hoesje is een erkend mode accessoire.

Mobile Fun zal na de aankondiging van Apple direct de eerste iPhone 5 accessoires live zetten op al haar internationale websites. Verwacht wordt dat de bekende merken binnen enkele weken of zelfs dagen al met de eerste iPhone 5 cases en screen protectors zullen komen. Mobile Fun werkt met leveranciers over de hele wereld om een groot, veelzijdig en origineel assortiment te kunnen garanderen, en natuurlijk Everything First te hebben.

De lancering van de iPhone 5 zal een impuls betekenen voor de mobiele accessoire sector. Verkoop cijfers worden momenteel met name gedreven door Samsung Galaxy S3 en Nexus 7 accessoires.