Persbericht

Programma biedt nieuwe verdienmogelijkheden voor partnerkanaal

Utrecht, 19 april 2012 - CA Technologies introduceert wereldwijd een nieuw partnerprogramma. Partners kunnen hiermee voordeel halen uit de continue veranderingen die plaatsvinden in de IT-markt. Het nieuwe programma ondersteunt solution providers, service providers, alliances en resellers die hun klanten willen helpen bij de overstap van traditionele IT naar innovatieve business services.
 
Het nieuwe CA Global Partner Program biedt:

•    Een portfolio van platformonafhankelijke end-to-end oplossingen, bestaande uit plannings-, management- en security-oplossingen voor heterogene en hybride IT-omgevingen. Daarmee kunnen partners hun klanten ondersteunen bij het beheren van steeds complexer wordende IT-omgevingen. Daarnaast kunnen zij nieuwe vormen voor het verbeteren van de dienstverlening van hun klanten aanbieden.
•    Groeimogelijkheden. Dankzij het partnerprogamma kunnen partners hun expertise in de oplossingen van CA Technologies vergroten, waardoor ze in staat zijn extra groeimogelijkheden voor zichzelf te creëren.
•    Cloud-oplossingen op maat, waarmee partners hun eigen specifieke cloud-oplossingen kunnen verkopen. Daarnaast biedt CA Technologies tools en technische knowhow voor de marketing- en salesafdelingen van de partners, waarmee zij de doorlooptijd voor het verkopen van cloud-oplossingen kunnen verkorten.

MyCA-partnerportal
Bestaande partners van CA Technologies kunnen zich registreren op de nieuw vormgegeven MyCA-partnerportal. Deze portal bevat de nieuwste salestools, trainingen en marketingsupport. Daarnaast kunnen partners hier content op maat vinden, die is afgestemd op het partnerniveau en hun go-to-market strategie. Premier en Advanced Members hebben toegang tot speciale salessupport, specifiek accountmanagement, en markt- en business-ontwikkelingsbudgetten. Het verbeterde Global Service Center (GSC) komt in mei 2012 beschikbaar voor alle deelnemers via Live Chat op het MyCA- partnerportal. Daar kunnen ze antwoord krijgen op al hun vragen over het programma en hun best practices delen.
 
Quote
“Onze partners krijgen steeds vaker de vraag om een grotere rol te spelen bij het transformatieproces van organisaties van het alleen beheren en onderhouden van IT-systemen naar het leveren van nieuwe business services”, zegt David Bradley, senior vice president, Global Channel Sales van CA Technologies. “Het nieuwe programma helpt partners bij het versnellen, transformeren en beveiligen van hardware- en softwareplatforms zodat deze gebruikt kunnen worden om business services optimaal te ondersteunen.”
 
Bradley voegt daaraan toe dat het uitbreiden van het aantal partners een voortdurende strategische doelstelling van CA Technologies is. “Nog niet eerder was er zo’n grote kans voor onze partners om voordeel te halen uit het veranderende IT-landschap. We hebben dit programma ontwikkeld om onze partners succesvol te laten groeien in hun markten, door ze te voorzien van alle oplossingen en ondersteuning die ze nodig hebben om nieuwe delivery modellen mogelijk te maken.”
 
Kijk voor meer informatie op ca.com/partners/program.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
•    CAworld www.ca.com/press/caworld  
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform