Codipack kan voor u het volledige traject verzorgen rond het etiketteren van palletten. Meer nog: vroeger was palletlabelling voornamelijk hardware. Nu stoppen we elektronische ‘brains’ in het systeem door er een stuk software aan te koppelen.
Bij Codipack hebben wij alles in huis om een systeem rond pallet-etikettering uit te werken op maat van uw bedrijf. En dat systeem maken we sinds kort dus ook een heel pak slimmer via intelligente software. Meer dan ooit kunnen we nu de juiste data op het juiste moment op de juiste pallet voorzien. Dat maakt Codipack uniek in deze sector en daarmee stijgt uw efficiëntie en productiviteit.
Goedkoper en één aanspreekpunt
Palletlabelling via Codipack heeft heel wat voordelen. Wij hebben alles in huis, we maken zelfs de etiketten voor de machines zelf. Dat is uniek! En daardoor kunt u heel wat besparen. Er komt bijvoorbeeld geen extra partij aan te pas met extra projectmanagement. Dat is niet alleen goedkoper, het maakt de prijs voor uw palletlabelling ook transparanter. Bovendien kunt u vertrouwen op één aanspreekpunt voor het hele systeem: Codipack is verantwoordelijk van A tot Z. Met onze complete knowhow helpen wij u altijd snel vooruit.
Snel in gebruik en volledig geïntegreerd
Ook de snelle implementatie en de goed geïntegreerde hard- en software zijn extra troeven van palletetikettering via Codipack. Het systeem wordt ook vlekkeloos aangestuurd vanuit uw ERP systeem zoals SAP, Citrix, Bahn, Navision,… Codipack zorgt via pallet-etikettering voor de link tussen uw ERP systeem en de werkvloer.

Website: http://www.codipack.com/nl/pagina/home.arcx

Bron: EMEA Persberichten