Het enorm populaire Britse modehuis Superdry, beroemd om haar trendy bootcut jeans ,dames jassen, , designer jurken, mannen accessoires, heren schoenen, schoudertassen, , heren sweaters en andere mooie kledingattributen is recentelijk in zee gegaan met een befaamde up-and-coming Britse mode ontwerper.

 

Exclusief ontworpen voor Superdry door hedendaagse Britse ontwerper Timothy Everest, de Sebiro capsule-collection is een trans-seizoen verzameling kern wardrobe elementen, die het beste van Britse innovatie combineren met de hoogste niveaus van ontwerp en creativiteit.
De lancering serie is ontworpen met vier belangrijke personages in het achterhoofd: de Super Spy, The Bank Robber, de San Franciscaanse en The Country Rebel en werden uitsluitend getoond op Superdry International, onze wereld flagship store op de Londense Regent Street.

Super Spies, bankrovers, San Franciscanen, en Country Rebels namen de gehele 3e verdieping over van Superdry International voor de officiële aankondiging van de Superdry + Timothy Everest Sebiro Collection.
Vrijdagavond was de officiële lancering van de samenwerking, en in het gezelschap van de industrie hoofden van beide kanten van de Atlantische Oceaan, kondigde Superdry haar plannen aan voor de SS13. Het evenement begon rond 18.00 uur, met veel mensen die al binnen waren, maar dat was slechts een fractie van wat komen ging.
De velvet rope werd geopend voor een menigte van Menswear modepers en VIP-gasten die lid zijn van de mode-elite, Suzy Menkes, GQ’s Robert Johnson, Dylan van de CBF’s Jones & Caroline Rush, maar ook herenkleding bloggers Prins Cassius, Kenny Ho waren van de partij, De Stijl Koning en JaimeLondonBoy.
Het was niet alleen de modepers die onder de indruk waren! In ware Superdry stijl, kwam Jamie aan in de Superdry Morgan 3 Wheeler om een ​​praatje te maken met Julian Superdry’s Dunkerton en James Holden, en om de andere naam achter de samenwerking te ontmoeten; Timothy Everest!