Persbericht

Een bureaustoel is tegenwoordig niet meer zomaar een stoel waar je makkelijk van je filekast terug naar je bureau mee kan rollen. Het is een kunstwerk, design als het ware. 

Om ervoor te zorgen dat je warm wordt om je favoriete zitplaats in te ruilen voor een echt stukje design som ik even de laatste trends over kantoormeubelen voor je op.

 • Strak en betaalbaar
  De meeste jonge en moderne organisaties gaan voor deze look. De meubels worden herleid tot hun essentie waardoor de strakke lijnen op de voorgrond komen. Meestal worden ze vervaardigd uit duurzaam materiaal zoals kunststof, staal en glas. Aangezien de meubelen gestript zijn van al hun poespas en ontworpen worden om een leven lang mee te gaan zijn ze uitermate betaalbaar.
 • Glamour
  Bedrijven die zich meer terugvinden in een luxueuzere atmosfeer kunnen beter gaan voor de glamoureuze feel van hoogglans, al dan niet gecombineerde met exotische houttinten. Het aparte karakter van deze lijn meubelen draagt meteen bij tot de persoonlijkheid van het bedrijf. Een toets van tropische houtsoorten roept meteen een ontspannen sfeer op, in tegenstelling tot de vlekkeloze ambitie die gepaard gaat met hoogglans.
 • Fris en fleurig
  Organisaties die willen uitpakken met een sprankelende identiteit kunnen zich zeker terug vinden in de kleurige retro meubelen die als paddestoelen uit de grond schieten. Een standaard grijze kast is in dit plaatje taboe en wordt vervangen door een limoengroene kleur en mag op zijn beurt pronken naast een bureau gedompeld in het oranje. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.
 • Voor klein en groot
  Alle bovenstaande meubelen kan je in principe zo uit de showroom halen, maar wat als je het exclusiever wilt aanpakken? Dan laat je toch gewoon je meubels op maat maken! Een bureau speciaal aangepast aan het hoekje waar jij absoluut wilt zitten om dat dossier af te werken, het kan. Tegenwoordig willen steeds meer en meer bedrijven zelf de grootte, de kleur en het materiaal van hun kantoormeubels uitkiezen. Elke onderneming is uniek en de kantoormeubels horen daaraan bij te dragen.

 

Uiteraard wil je al deze pracht en praal nu ook wel eens zelf bekijken. Merken als Sinetica, Martex, Luxy Italia, Comforto en Haworth maken er een missie van om bovenstaande trends op de voet te volgen. In gespecialiseerde meubelzaken met een ruime en optimale showroom zal je ze dan ook zeker terug vinden, dus laat je maar eens volledig gaan. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform