Overname van handelsactiviteiten op het gebied van noten, zuidvruchten en ricecrackers

Delinuts BV en Gloe&Co zijn overeengekomen dat Delinuts BV per 1 juli 2010 alle activiteiten op het gebied van noten, zuidvruchten en rijstcrackers van Gloe&Co zal overnemen. Deze overname past in de strategie van Delinuts BV om haar positie op de Europese markt aanzienlijk te versterken en te verbreden. Bovendien is het de wens van Gloe&Co om zich te concentreren op handel in vruchten, groenten en visconserven. Met de overname van de bedrijfsactiviteiten zullen alle lopende contracten worden overgenomen door Delinuts BV. Behalve de handels voorraad neemt Delinuts BV ook drie ervaren verkoopmedewerkers over die met de producten en klanten zeer goed bekend zijn.

Delinuts BV is sinds 1994 specialist in noten, zuidvruchten en rijstcrackers. Afnemers zijn detailhandel, industrie, horeca en retail. Delinuts BV importeert wereldwijd en levert in alle landen binnen Europa. Opslag, verkoop en distributie vindt plaats vanuit Ede.

Het ruim 100 jaar oude en bekende Gloe&Co ziet door de beëindiging van de activiteiten in deze product groepen betere mogelijkheden tot uitbreiding van haar Europese activiteiten in de handel in vruchten, groenten en visconserven. Gloe&Co levert door heel Europa aan de verwerkende industrie in bulk. Consumentenverpakkingen vinden hun weg naar grootwinkelbedrijven en distribuerende handel. Grootverpakkingen worden geleverd aan onder meer de horeca-groothandel en instellingen.

Voor meer informatie:
Delinuts BV, dhr. C. den Boon, tel. 0318-555000
Gloe & Co B.V., dhr T. Jongmans, tel. 010-2040160

Website: http://www.delinuts.nl