Al 20 jaar gebruiken dermatologen deze techniek, nu ook voor thuisgebruik

Blootstelling aan de zon en het verouderingsproces eisen hun tol van de huid, het creëert lijnen, rimpels en brengt veranderingen in textuur en kleur. Niet alleen het gezicht is een slachtoffer van deze veranderingen, maar ook de hals, borst, decolleté, armen en handen kunnen beïnvloed worden. Microdermabrasie kan de effecten van veroudering van onze huid verminderen.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling die de verschijning van rimpels, huid textuur en kleur verbetert door het verwijderen van de bovenste laag van de huid, waardoor het soepeler en levendiger achterblijft. Microdermabrasie stimuleert tevens het elastische weefsel onder de oppervlakte van de huid en leidt tot een gezondere en steviger aanzien.

Als goed alternatief voor laser- of chemische peelings, is microdermabrasie niet-invasief, pijnvrij, niet chirurgisch en vereist geen rusttijd na de behandeling. De duur van de behandeling en het aantal behandelingen is afhankelijk van het type en conditie van de huid. De resultaten zijn geleidelijk, maar zeer effectief. De meeste mensen ervaren zachtere, gladdere huid na hun eerste behandeling.

THE RIO ® CRYSTAL RENEW ™

Het Rio Crystal Renew microdermabrasie apparaat is een geavanceerd microdermabresie systeem, welke met behulp van een vacuumtechniek een effectieve gestage stroom van natuurlijke kristallen op de huid aanlevert.
De stroom van kristallen tilt de dode huidcellen op en verwijdert deze. De gebruikte kristallen en dode huidcellen worden in een reservoir gedeponeerd.
Dit product kan gewoon thuis gebruikt worden.

Voor meer informatie over Rio Crystal Renew ga naar www.riobeautyshop.nl.
Op de website ziet u alle RIO persoonlijke verzorgingsproducten met duidelijke uitleg en video’s.