Persbericht

Dat Belgen vooral willen genieten tijdens hun vakantie, blijkt uit tal van onderzoeken van bekende reisorganisaties. Zo blijkt ook dat de gemiddelde Belg op zoek is naar meer luxe tijdens zijn vakantie. Bovendien boekt het luxesegment vakantiehuizen ondanks de crisis bij Interhome erg goed.

Luxe vakantiehuizen van Interhome vallen onder de noemer “Selection”.
Hieronder bevinden zich de meest exclusieve villa’s en appartementen in het gehele Interhome aanbod. Van unieke villa’s meteen aan het strand van de Côte d’Azur of rustiek landhuis in de glooiende heuvels van Toscane tot een modern appartement in het hart van Barcelona.

Klanten kunnen kiezen uit ruim 1.400 luxe vakantiehuizen in 21 landen. ’s Winters biedt “Selection” de meest exclusieve chalets en appartementen in de mooiste Europese wintersportgebieden. Rustieke chalets en moderne appartementen vaak meteen naast de piste. De winter “Selection” bevindt zich in Zwitserland vooral in Wallis en Alpes Vaudoises, in Frankrijk vooral in de Haute Savoie, in Oostenrijk in Tirol en in Italië vooral in de Dolomieten. “Selection” biedt ’s zomers luxe vakantiehuizen in de mooiste regio’s rond de Middellandse Zee. Een luxe vakantiehuis in de Franse Provence, het Italiaanse Toscane, aan de Spaanse Costa Blanca of het Kroatische Istrië behoren tot de mogelijkheden. Over de oceaan, in de USA, telt het “Selection” aanbod immers ruim 70 luxe vakantiehuizen en appartementen, onder andere in het hart van New York en Florida.

Er zijn luxe vakantiehuizen vanaf 3 sterren tot 5. Daarenboven is ieder luxe vakantiehuis geëvalueerd en goedgekeurd door middel van een sterrenclassificatiesysteem door een lokale medewerker.

Interhome NV is marktleider in bemiddeling van ruim 32.000 vakantiewoningen en appartementen in 29 landen en is sinds 1965 actief op de Belgische markt. Interhome verhuurt voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Er zijn vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome garandeert service met 24/24, 7/7 telefonische ondersteuning en 200 kantoren op de belangrijkste bestemmingen.

Interhome België is gevestigd in Diegem, het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland. Interhome 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.
 
Voor aanvullende informatie:
Thijs van Oss, commercieel manager Interhome NV, tel: +32 2 626 29 80, [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform