De promostand van ESL Taalreizen zal dit jaar aanwezig zijn op de Go Strange infobeurs. De beurs wordt op zaterdag 15 oktober 2011 in de zalen van de zoo Antwerpen gehouden. Het jaarlijkse salon informeert bezoekers over zowel gewone reizen als kampen, vrijwilligerswerk, studeren en stages in het buitenland. ESL Taalreizen bied taalreizen op maat aan, en consultanten zullen de hele dag vragen beantwoorden en informatie verschaffen. Er kunnen eventueel ook afspraken worden gemaakt, zodat er geheel gratis en vrijblijvend gekeken kan worden naar het beste cursuspakket.

ESL Education is in 1996 in Zwitserland opgericht door Alain Vadi en Patrick Siegenthaler met het doel de talenkennis te verspreiden. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in Europa, Colombia en Panama. Taalreizen worden aangeboden voor kinderen, jongeren, professionals en volwassenen, en cursisten hebben de keuze uit 20 talen en 200 bestemmingen over de hele wereld. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een cursus Engels in Malta, Engeland, Amerika of Australië.

Locatie: De Zalen van de Zoo, Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Openingstijd: 10:00 tot 17:00 uur

Go Strange is het makkelijkst te bereiken via trein. De locatie ligt vlak naast treinstation Antwerpen-Centraal. Voor meer informatie zie www.gostrange.be

Website: http://www.esl-taalreizen.com

Bron: EMEA Persberichten