École Suisse de Langues is dit jaar op nieuw genomineerd voor een prestigieuze STM Star Award.

De Zwitserse taalreis organisatie staat in de top 5 van Europese agentschappen en maakt daardoor kans op de prijs voor beste agentschap in West Europa.  De award ceremonie vind plaats op de 1 september in Londen.

De awards worden georganiseerd door Study Travel Magazine en Hothouse Media.  De ceremonie maakt deel uit van de jaarlijkse Alphe UK conferentie. Dit evenement brengt opleidingsinstituten van overal ter wereld te samen tijdens een dag die in het teken staat van internationale educatie.

Deze conferentie is speciaal in het leven geroepen voor instellingen die internationale opleidingsprojecten faciliteren en organiseren. Tijdens de conferentie krijgen organisaties de kans hun netwerken uit te breiden en hun kennis en ervaring uit te wisselen.

De genomineerden voor de awards worden gekozen door leden vanuit de reis en educatie industrie. Het is dan ook een ware erkenning van vakmanschap en bekwaamheid om genomineerd te zijn voor deze award.

“Geprezen worden door duizenden scholen over de hele wereld is vooral een prachtig eerbetoon voor de inzet en het harde werk van onze teamleden.” Aldus een woordvoerder van ESL taalreizen.

ESL taalreizen is genomineerd voor beste reisagentschap in West Europa samen met Direkt Sprachreisen uit Duitsland, EMY Cursos en el Extranjero uit Spanje en twee andere reis agentschappen uit Zwitserland, genaamd Globo-Study Sprachreisen en Boa Lingua.

Na een sprankelend gala diner zullen de winnaars bekend gemaakt worden in het Hilton on Park Lane Hotel in hartje Londen. Vorig jaar werd ESL taalreizen al verkozen tot beste taalreis agentschap in Europa. Meer informatie over de organisatie vindt u via deze link.

-Einde Persbericht-

ESL taalreizen is een Zwitserse taalreisorganisatie die wereldwijd taalcursussen aanbied. De organisatie heeft kantoren in veertien verschillende landen waaronder ook één in Nederland.  De cursussen Engels in Australië en Frans in Frankrijk zijn momenteel erg populair. Voor degene die graag iets nuttigs doen tijdens hun vakantie is een taalreis uiterst geschikt. Dus doe dit jaar ook eens iets anders en leer een taal in het buitenland met ESL.