Vrouw weegt kilo goud bij de Albert Heijn

Ongelofelijk maar waar. De stijgende goudprijzen zorgen ervoor dat er een ware golf van goudverkoop op gang komt. Mensen die thuis oud goud of sloopgoud hebben liggen profiteren massaal van de hoge koersen die nu gelden voor goud en ander edelmetaal.
Een bedrijf dat hier heel slim en op inspeelt is Goudaankoop, gevestigd in Den Haag. “De markt is voortdurend in beweging en de consument wenst betrouwbare service en vooral een goede en eerlijke prijs.” Hiervoor hebben we een goudcalculator op onze website gezet welke realtime verbonden is met de actuele goudkoers. Klanten kunnen online het gewicht invoeren en zien direct wat de waarde van hun edelmetaal is; snel, efficiënt maar bovenal transparant en eerlijk’. Aldus eigenaar Koemar Marhe van Goudaankoop.
De online calculator van www.goudaankoop.nl wordt inmiddels zoveel gebruikt dat mensen die thuis geen weegschaal hebben naar de Albert Heijn of een andere supermarkt gaan om hun goud te wegen. Bij Goudaankoop zelf wordt overigens al het edelmetaal gewogen in het bijzijn van de klant.
“Mijn doelstelling is gerealiseerd: wij bieden een transparante en vooral betrouwbare service. En mensen die niet in de buurt van Den Haag wonen kunnen sinds kort hun goud ook per post naar ons opsturen.” Aldus Eigenaar Koemar Marhe.
Meer informatie: www.goudaankoop.nl

Voor meer informatie bel:Bel 070.33.00.445 of 070.32.20.371

Website: http://goudaankoop.nl/home/

Bron: EMEA Persberichten