Persbericht

Hoe vaak gebeurt het: je verblijft in een prachtig luxe hotel, en je vraagt je af waar ze dat mooie design nachtkastje, die mooie luxe lakens of die leuke tafellamp halen?

Meestal heeft het hotelpersoneel geen enkel idee waar de interieur decoratie artikelen van het hotel vandaan komen, dus vanuit die hoek valt gewoonlijk niet veel hulp te verwachten.

In sommige gevallen kan de herkomst van de artikelen toch achterhaald worden, maar blijkt het om een lokale leverancier te gaan die niet internationaal wil leveren of niet aan particulieren wenst te verkopen.

Design Arenas brengt het antwoord op deze vraag met hun website www.arenascollection.com.

Op hun website – die overigens in het Nederlands, Engels, Frans, Engels, Italiaans, Spaans en Duits beschikbaar is – kan je alle design artikelen die in de bekendste hotels gebruikt worden bezichtigen en bestellen.

De artikelen zijn handig geordend op verschillende manieren: je kan browsen op basis van de naam van de designer, de naam van het hotel, of simpelweg op een artikel categorie zoals design tafels of design hanglampen.

De website van Design Arenas brengt met andere woorden een perfect medium om nu net dat artikel terug te vinden dan je zo mooi vond tijdens je laatste hotelverblijf.

En het mooiste van al? Alle bestellingen worden doodeenvoudig aan huis geleverd!

 

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform