Sinterklaas en de kerst komen eraan. Vinden kinderen het nog wel leuk om met ambachtelijk gemaakt speelgoed te spelen? Tegenwoordig heeft ieder kind in Nederland al een mobiele telefoon, een facebook account en toegang tot op zijn minst één spelcomputer. Is er nog wel een markt voor houten kinderspeelgoed vandaag de dag? Bij het Amerikaanse Kidkraft denkt men van wel.

“Bij KidKraft zien we ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen tot creëren en verkennen.” Aldus het motto van het bedrijf. Computerspelletjes en sociale media hebben hun eigen voordelen maar het daadwerkelijk bevorderen van creativiteit en inspiratie is wellicht meer voorbehouden aan het spelen met daadwerkelijke objecten. Het doel is kinderen met de kracht van hun verbeelding te inspireren met uniek en creatief houten speelgoed en meubilair met de kwaliteit van een familiestuk.

KidKraft voelt zich vereerd om zijn reputatie als leidinggevend creator, fabrikant en distributeur van meubels en speelgoed voor kinderen. Het bedrijf werd opgericht in 1968 en is al meer dan 40 jaar een bewezen pionier in de sector. Wij nemen deze taak als leider heel serieus en hebben grote bewondering voor onze fantastische klanten die keer op keer voor onze uitstekende producten kiezen.

KidKraft werd opgericht door ingenieurs. Daarom reikt de integriteit van onze ontwerpen verder dan het oog, wat in een gering aantal geretourneerde producten en een groot aantal uiterst tevreden klanten resulteert. Dankzij ons uitzonderlijk leiderschap en compromisloos streven naar kwaliteit, leiden we én overtreffen we in de wereld van houten speelgoed.
Gezien de populariteit van Kidkraft artikelen lijkt het duidelijk dat in dit digitaal tijdperk er nog volop de ruimte is voor houten kinderspeelgoed!

Kijk voor de laatste KidKraft artikelen op http://www.spechtenbever.nl

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten