Kies je eigen sofa op maat in 4 stappen!

1. Kies je opstelling
Een combinatie van een 2- en een 3-zit dan wel een longchair? Een zithoek of liever losstaande zetels? Stel jouw favoriete salonteam samen. De mogelijkheden zijn legio.
2. Kies je armleuning
Modern en strak, dan wel klassiek of romantisch? De armleuning bepaalt mee de sfeer van je woonkamer. Onze 8 leuningen zorgen elk voor een eigen uitstraling. Aan jou de keuze.
3. Kies je bekleding
Stof of leder, donker of licht, sober of in het oog springend? Via ons breed gamma aan kleuren steek je jouw salon in je geliefkoosde kleedje.
4. Kies je zitcomfort
Sommige hebben het liever zacht, anderen eerder hard. Zit je liever hoog, dan wel diep? Bij ons zit je altijd goed, want wij bieden comfort op maat.

Ontdek de lederen salons van Jonckheere

Beleef de sensatie van design en topkwaliteit van onze lederen bankstellen. Ze zien er niet alleen hip en trendy uit, ze zitten ook vooral heel erg goed. Chillen voor de home cinema, bladeren door een magazine, wegdromen met de gedachte aan je volgende citytrip… That’s life!

TIP: Leer heeft weinig onderhoud nodig. Stof af en wrijf met een licht vochtige zeemlap over het leer. Goed droogwrijven! Eenmaal per jaar heeft het leer een grondige poetsbeurt nodig. Gebruik hiervoor een natuurlijke zeep. Maak je doek niet te vochtig en wrijf droog met een zachte doek. Fris het leer achteraf op met een ledermelk of ander leercosmetica.

Ontdek ook ons ‘Interieurmagazine 2012

Het staat bol van ideeën en inspiratie voor uw interieur. Of je nu op zoek bent naar een woonkamer of een keuken, zit- of slaapcomfort, lifestyle, accessoires of decoratie. Van ergonomische matrassen en boxsprings tot aangename verlichting of bureauartikelen.
Bij ons vind je alles voor de totale woonbeleving. Een nieuw begin, een pittige toets of een frisse wind doorheen de woonkamer. Ontdek onze nieuwe catalogus, snuif de geur op van massief hout, kwaliteitsleder en pas geverfde vertrekken en je komt helemaal thuis in onze woonideeën.

Ons adres
Meubelen Jonckheere
Nieuwe Baan 111
9111 Belsele
Tel. : 03/772.33.34
[email protected]