Persbericht

Alblasserdam, 5 juni 2012 - Onder het motto ‘Samen voor Goud’ voert Alklima acties die in het teken staan van de sportieve zomer, waarbij diverse sportieve prijzen zijn te winnen. Inmiddels is de prijswinnaar van de EK-actie bekend. Doma Airco uit Bleiswijk ontving tickets voor het EK in Oekraïne. Installateurs kunnen nog meedingen naar een geheel verzorgde reis naar de Olympische Spelen in Londen.

Woensdag 22 mei jl. ontving Wijnand Boontjes van Doma Airco uit handen van Martijn van Leerdam, Hoofd Verkoop Buitendienst van Alklima, een waardecheque voor een geheel verzorgde reis naar de wedstrijd Nederland-Denemarken op 9 juni 2012. Ook ontving het bedrijf een symbolisch oranje gekleurd MXZ-buitendeel.

Zomeracties
Installateurs die een MXZ-buitendeel in de actieperiode bestellen, ontvangen een lot en spelen mee voor de prijs. Installatiebedrijven dingen dan mee naar de geheel verzorgde Olympische Spelen Experience. De winnaar van deze actie ontvangt een gouden MXZ-buitendeel dat kan worden ingewisseld voor de reis naar Londen voor 2 personen. Dit is inclusief de vliegreis naar Londen, een bezoek aan een wedstrijd van de Nederlandse hockeymannen en aan het Holland Heineken House en een gratis overnachting.

Over Alklima
Alklima bv is opgericht in 1994 als exclusief importeur van Mitsubishi Electric Cooling & Heating. In haar ruim vijftienjarig bestaan is Alklima uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Nederlandse klimaatmarkt.Enerzijds hebben wij de traditionele rol van exclusieve importeur van het gerenommeerde merk Mitsubishi Electric Cooling & Heating. Dit betekent permanente logistieke, commerciële en technische ondersteuning aan onze klanten. Mitsubishi Electric Cooling & Heating wordt uitsluitend geleverd via installatiebedrijven die STEK- en F-gassen gecertificeerd zijn. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen.

Anderzijds is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor adviesbureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, etc. Alklima vervult daardoor een centrale, coördinerende rol om te allen tijde aan de tech nische en budgettaire wensen van de eindgebruiker te voldoen. Ons ervaren team van specialisten is continu bezig om merkbare meerwaarde te leveren. Alklima verzorgt bovendien de permanente vorming en opleiding van erkende installateurs en hun personeel. Daarmee is de installateur meer dan een partner; hij of zij is een ambassadeur.

Kijk voor meer informatie op www.alklima.nl/

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform