Persbericht

Frankrijk is al jaren één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Interhome biedt daarom haar klanten een korting van 10% op het gehele aanbod vakantiehuizen in Frankrijk.
Deze korting is geldig tot en met 31 juli op boekingen met een uiterste vertrekdatum van 31 oktober.

Nu Nederland uitgeschakeld is op het EK voetbal stijgt het aantal boekingen sterk en ook last minutes zijn in trek. Bij Interhome krijgt de klant bij een vertrek binnen acht dagen voor vertrek op een geselecteerd aanbod Franse vakantiehuizen 33% last minute korting. De 10% extra korting op alle vakantiehuizen in Frankrijk is combineerbaar en levert zo kortingen op tot 40%!

De klant kan kiezen uit vakantiehuizen in alle regio’s, bijvoorbeeld een vakantiehuisje in de Provence, een vakantiehuis aan de Côte d’Azur, een vakantiehuisje in de Languedoc-Roussillion of een vakantiehuis in Bretagne. Naast vakantiehuizen in Frankrijk biedt Interhome ook appartementen aan in het centrum van diverse steden, bijvoorbeeld een luxe appartement in Parijs.

Het voordeel van Frankrijk is haar diversiteit, iedere streek is weer anders. Daarnaast is Frankrijk heel goed bereikbaar per auto. Geen weg in Europa is zo bekend als ‘de route du Soleil. Interhome biedt haar klanten nu wel een hele voordelige weg naar de zon met 10% korting op alle vakantiehuizen in Frankrijk!

Interhome is marktleider in bemiddeling van ruim 30.000 exclusieve vakantiehuizen, appartementen en chalets in 28 landen wereldwijd. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiehuizen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Met de meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen onderscheidt Interhome zich op een innovatieve manier.
Interhome Nederland is gevestigd in Rijswijk, het hoofdkantoor in Zurich en is 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rene Drummen, E-commerce Manager Interhome Vakantie B.V., telefoonnummer: 070 414 10 32 / e-mail: [email protected].

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform